Sidor

torsdag 22 juli 2010

HJÄLP, HAN E` KVAR !

Kolla här ! Han är kvar. Vi har inte sett honom (elller den ) på ett par dar och trodde väl att han hade skuttat ut. Här är ju öppet åt alla håll hela dagen. Men nej då. Han trivs här och toan har han bredvid min blomkruka. Vilken rackare !!!! Idag har det verkligen varit PUH och STÅNK ! Men men inte klagar jag. Det är en fantastisk sommar vi redan haft . Det är ju bara det att man orkar ingenting när det är så varmt. Den här sommaren går väl sannerligen till historien. Det gäller bara att komma ihåg............sommaren 2010 då var det.....????!!!!!!!

Lite ork har jag haft. Jag har ju svårt att bara sitta stilla. Tack vare PYSSLIGT fick jag en j....a fart på virknålen. Vilket roligt projekt !!! DISKBOLLAR ! TAWASHIS !! Japanska diskbollar. Bort med alla svampar och diskborstar, nu ska vi diska med diskbollar. Hur det ska gå i det här huset vet e´katten, ja ni vet män , som vill att det ska vara som det alltid har varit. Wettexduk och diskborste ! Men det här är värt ett försök. Sååå roliga. Man virkar dom på ett nix. Alla kan ! Och det behövs bara småsnuttar med garn. Tar en färg slut, knyter man bara i en ny och fortsätter.

Till slut idag ska ni också få en ny blomma. När jag köpte frö från Rara växter fick jag en bonuspåse och det var PIONVALLMO. Den är häftig . Tyvärr är den nästan som blomman för dagen , " upp som en sol, ner som en måne". Man får vara snabb ut på morgonen när den är som vackrast.

Hoppas det snart svalnar lite. Jag gick en annan väg med Ajax imorse och DÄR fanns en hel rad med hallonbuskar. Bäst att skynda !!!!!!!!!

5 kommentarer:

Black Iris sa...

Jag tycker att din inneboende verkar mysig även om jag inte skulle vilja ha honom i sägen.
De där diskbollarna får man väl testa när man kommer hem.Här har man minsann inte tid med nåt pyssel men idag har jag varit på min favvo-loppis och det blev en del små fynd.
Kolbulle e verkligen smaskigt men ack så fett. Jag är rejält överviktig som det är och varje sommar när vi varit här uppe blir det mellan 3-5 kilo till som följer med mig hem. Dessa kilon sitter sen kvar hela året till nästa sommar. Jag får nog göra nåt åt dom snart.

Kram Maidi

Strandkullen sa...

hujamejdå vilka bajsar han- otäckingen lägger...stor är han med lille benjamin...kramis semlan

skapa och inreda sa...

Vaaaarmt.. nu räcker det...
Gillar inte din långbenta besökare, de ska vara ute, inte inne och skrämma slag på en.
Kram Annika

Peacerosen sa...

Fy attan för alla kryp just nu!

Och som han "poopar" hos dina blommor!!
Inget hyfs alls ju!

Kram på dej, och du.....

Rackarns fin bild på honom i alla fall!
Akta så han inte hoppas på dej!

Jenny

Fijaffa sa...

Ja den här sommaren lär man komma ihåg :-) Höggravid i denna värmen... svettas av ingenting. "Alla" har varnat mig hela våren, men inte trodde man då att vi skulle få en "30+"-sommar, det händer ju inte så ofta ;-) Nu har temperaturen dock sjunkit lite och håller sig runt 25 istället, och så har jag våran fantastiska magnolia som jar parkerat mig under de senaste veckorna.