söndag 25 april 2010

SCRAPTRÄFF i Oskarshamn

Jaaaaaaa, vi höll ut i 10 timmar på scrapträffen !!! Men vi var trötta och scrapmätta när vi körde hem vid 7 tiden. Träffen var upplagd med flera tävlingar om man ville. Man blir lite taggad av tävlingsmoment , speciellt då det fanns jättefina priser att vinna. Man kunde bara vinna en gång för att så många som möjligt skulle kunna få priser. Och en förutsättning var att minst en dekoration som fanns i en påse vi fick, skulle vara med på varje tävlingsbidrag. Bara att sätta igång !!! Det blir lätt KAOS runt omkring oss. Ja ni ser själva. Man är så uppe i det man gör.
Elisia var en tapper scrappare hela dagen. Hon hade förstås lite annat med sig att pyssla med också. Men här är nästa generations scrappare i full action, ja vi representerade ju faktiskt tre generationer på den här träffen. Och att vi alla tre har med våra pysselgener från min mamma är visst och sant..
Första tävlingen skulle vara en LO där materialet inte fick kosta mer än 20 kr. Oj vad det räknades.Den här LO:n blev jag lottad ett pris för. TACK TACK !!!

Den här tävlingen var svårast tyckte jag . Kanske för att jag var låst vid mina redan färglagda motiv. För det var färgtema som gällde utifrån en bestämd mall. Man fick välja rad på ett färgschema. Jag valde rosa-röd-beige-mörkgrön-mörkbrun. Och nu kom även min speciella fjäril till nytta.

Båda dessa LO gick ut på att använda 1 - 7 olika material, ex 1 cardstock, 2 mönstrade papper, 3 foton, 4 tassar o.s.v. Jag valde att delta med Dennis.

Fjärde tävlingen gick ut på att göra ett kort med en annan vikning än den vanliga. Stämpeln är såååå bra. Jag har ju flera vänner som håller på med stickning och virkning så det blir inte svårt att hitta någon att förära detta.

När tävlingsmomenten var avklarade gjorde jag ett kort som jag längtat efter, nämligen skon .LÄS TEXTEN !!! Det här kortet passar att ge till många tjejer , eller hur ?

Elisia fick pris tillsammans med de andra barnen. De hade alla gjort jättefina kort och LO. GRATTIS ELISIA !!!

Lena fick första pris för sin layout (LO) där materialet inte fick kosta mer än 20 kr. Hon hade gjort så fiffigt...............jag tror att hon visar på sin egen blogg, så gå in och titta där endera dagen. GRATTIS LENA !!!
Vill passa på att tacka tjejerna i Oskarshamn för att ni ordnar de här träffarna. Det är ju jätteroligt och gör sig inte självt. Och jättetoppen att det finns två välsorterade butiker med. Man springer ju till dem stupiett och köper till det man behöver. Hoppas vi ses igen !!!

4 kommentarer:

Soulsister sa...

Så mycket fint ni skapat, va kul!

Inga Larsson sa...

Oj.oj så mycket fina saker du gjort.
// Kram
Inga

Ellis sa...

Vad mycket fint du har gjort och kul att du vann pris också! =)
Kramar

Lena sa...

Va kul vi hade!! Dina alster är jättefina!! Gjorde faktiskt en LO när vi kom hem igår, var tvungen att prova vinstpapprena. och ikväll har jag gjort ännu en..måste beta av bildhögen...=)

Tack för igår och kram!!