fredag 23 april 2010

En vitsippstavla

Idag har det varit skoldag för mig och vi blev färdiga med vårt senaste bild-projekt . Idén kommer från Skapligt enkelt. Vi fuskade lite och limmade fast pinnarna med limpistol. Det gick jättebra. Sen blev det mycket knytande. En del tavlor hängde vi i fönstren. Ljuset lyste så fint genom bilden som var målad både med oljepastellkritor och vattenfärg .Bilderna blev inte så bra i motljus så jag visar några av de som vi hängde på väggen. Barnen var väldigt entusiastiska och jobbade intensivt. De är superduktiga. Och jag säger bara - tackochlov att vi är två vuxna om ett sådant här arbete. Det behövs fler hjälpande händer än två. Vi knöt om alla hörn med grovt snöre och hängde upp teckningen med mattvarp.
Så här blev det på väggen. Snyggt va´?
Det är mycket pill med vårt växthus må ni tro. Igår i snålblåsten pillade vi i en MASSA meter tätningslist. Med SMALA skåror. Det var inte roligt, tills vår käre granne kom och sa : Varför doppar ni inte gummilisten i såpvatten !!! Visst, så självklart. Hur hade vi kunnat "glömma" detta ? Och vips satt listerna på plats !!!!! Scrapväskorna är packade, för ............................................

......imorgon bär det av på scrapträff i Oskarshamn. Det är fantastiskt att få sitta en hel dag och göra kort och albumsidor. Och så kul att träffa andra med samma intresse. Det blir mycket prat och utbyte av idéer. Fika och lunch klämmer vi förstås in. Få se om vi orkar hålla ut kl 9 - 19, en rejäl arbetsdag !!!
Ha en jättetrevlig helg !!!!

1 kommentar:

Anki sa...

Riktigt fint! Vilken rolig idé med ramarna!

Glad helg!