måndag 7 juni 2010

Studentkort

Måndag... och det var riktigt trevligt att jobba idag och vara inomhus. Regnet vräkte ner och vi hade jättemysigt i klassrummet. Klassen hade bronsålders-upplevelsedag i fredags och hade mycket att berätta , skriva och rita. Och vad tror ni jag berättade för dom ?! Jo givetvis om de tokiga ekorrarna i sommarstugan. Igår strålande sol i sommarstugan och många diskussioner om träd som skymmer solen. Så när jag såg det som blir veckans ordspråk kunde jag inte låta bli att välja det. För lagom sol är ju bäst.
Ikväll har scrap-lusten pockat på och det blev tre studentkort. Den här gången blev de i blått och gult. De svenska färgerna symboliserar sannerligen fest, högtid och firande. Kransen kommer från Skogstokiga, studentmössan från Reprint och papperet från Maja design. Rolig idé med hela studentsången mellan ränderna. Samma papper, samma stämpel, men nu blommor och blader och gummerade mossgummibokstäver från Creative company.
Till tredje kortet använde jag spillpapper, stansade ballonger m.m. Ja ni ser själva.

Sista kortet är det som jag skickade in till Skapa hobbys skisstävling i lördags. Jag hade inte tur i dragningen där, men chansen finns ju bara när man skickar in ett bidrag. Jag skulle lätt kunna göra detta till ett studentkort genom att byta ut den runda grattis-stämpeln mot den runda student-stämpeln. Färgerna blev lite konstiga. Tog detta utomhus, de andra inomhus.

Ja tänk när man själv tog studenten. Jag tror att jag minns det som igår. Då var det ju hemska förhör i vissa ämnen på studentdagen och först efter det fick man veta om man klarat sin examen. Vilken pina !!! Det fanns faktiskt någon som fick gå ut bakvägen. Fast då var man lite förvarnad. Sen blev det firande ungefär som idag. Fest,fest,fest !!!!!
Nä nu måste jag DRA med mig Ajax ut i regnet. Man kan lugnt säga att detta inte är hans favoritväder !!!!
Ha en fortsatt mys-kväll ..........

7 kommentarer:

Strandkullen sa...

vilka fina kort du gör...duktig du är...kramis semlan

Soulsister sa...

Jättefina studentkort!

lenascrappar sa...

Jättefina studentkort!!! Själv har jag inte fått till så himla många i år...det varierar verkligen från år till år...

Snart dags att fara till jobbet..
Ha en bra dag..

Kram

Maria sa...

Så fina studentkort! Man blir så inspirerad av dina fina grejor.
Och så mysigt det verkar vara vid sommarstugan. Kul med ekorrarna! Vilken tur att man får gå ut i naturen då och då - det är verkligen en förmån vi har i det här landet.
Ha det gott!
Maria

skapa och inreda sa...

Blir glad när jag ser de fina korten:)
Kram Annika

A'laEmmeli sa...

Åh vilka vackra studentkort du gjort och så olika men ändå så enhetliga! Tack oxå för din värmande kommentar! ♥ Kram Emmeli

Ellis sa...

Jättefina studentkort! =)
Kram Elenor