Sidor

måndag 14 juni 2010

Efter stormen

Idag har fjärilarna dansat och solstrålarna sänt oss lite värme. Så pass att vi kunde sitta utomhus med våra picnic-korgar ikväll när klassen hade familjefest. Efter ett riktigt härligt uppträdande med cheerleading, fotbollsuppvisning, discodans, trolleri och ännu mer var det dags att ta fram fikakorgen. Nu har vi bara några dagar kvar tillsammans med våra treor. Det är alltid vemodigt att skiljas åt efter tre år. Hoppas att de ska lyckas på sin fortsatta skolväg. Och i livet för övrigt med. Det önskar jag av hela mitt hjärta.

Men i helgen gick det så här med våra vackra vita syrener."Katten" också !! Vilken stormande det var !!! Syrener brukar vara givna till skolavslutningen, men nu får det väl bli hundkex om man vill ha vita blommor.

På tal om blommor.......här är en riktig höjdare !! Det är en sorts lobelia, som är hög och doftar så otroligt underbart. Jag blir så glad när den finns hos trädgårdsmästaren. Prova !!!

Det blir en tidig kväll ikväll. Imorgon kommer Solveig och då ska vi göra något riktigt riktigt roligt. Ni får se..................

Ha en skön måndagkväll..............EVA

3 kommentarer:

lenascrappar sa...

Vilket jättefint somrigt kort!!!

Va synd med syrenerna...de doftar så härligt nu..om det bara kunde sluta blåsa om dagarna så hade det nog varit rätt så varmt...

Jag är i målartagen ikväll...stämpelmotiv förståss..

Kram

Strandkullen sa...

oj, stackars syrenen....fina kort du gör! kramis semlan

Maria sa...

Vilket härligt sommarkort du har gjort!
Ja, du, stormen gjorde sitt både här och där. en av våra fina aklejor knäcktes - trist. Men vi har många andra blommor kvar.
Ha det gott!
Maria