Sidor

lördag 19 juni 2010

LÖRDAG den 19 juni 2010

Den här dagen är det bröllopsyra i Sverige, i Stockholm, Ockelbo ja t.o.m. i Tombo för här är flaggan hissad. Och jag gjorde en liten installation dagen till ära. Brudkronan har jag virkat för länge sedan , men den är inte använd. Den lilla stenen med grodan som blir prins om man pussar på den, är en gåva från en vän.Den använde jag när vi hade utedagar och satt i vår koja och läsberättade "riktiga" sagor. Men det kom aldrig någon prins. Kanske var vi på fel plats. Barnen var mycket skeptiska till vad vi fröknar sa.

Ja flaggan är hissad och idag så vackert mot den blå himlen. Den var hissad igår också på skolavslutningsdagen. Vilken fantastisk dag ..................

............... fylld med skratt, kramar, presenter, tårta, och..... tårar. Jag vill symbolisera den med en otroligt vacker blombukett.

På kvällen dippade jag ner i ett soffhörn med snörvel och nysningar. Var 17 kom den förkylningen ifrån ??????
..........EVA............

4 kommentarer:

Black Iris sa...

Den lilla grodan är ju redan en prins ser jag . Brudkronan är ju jättesöt!! Den har du väl framme för det är ju så inne med kronor även om det då är i andra material.
Här blir det nog inget bröllop för mellan skurarna ska jag ut och ev. måla på ett projekt jag har.

Kram Maidi

Maria sa...

Så fin brudkrona! Ja, visst är det festyra överallt. Jag gjorde en liten fin dukning i skyltfönstret...
Efter stängningsdags kör vi mot norrland. Så man får väl följa vigseln m.m. via radion. (Får väl kika på svt play sedan.)
Krya på dig!
Maria

Strandkullen sa...

jättefin krona! kramis semlan

Evashusotorp sa...

Hej.
Jag hade fått tid för operation av min höft.Både ny kula och led- då fick jag en hjärtinfarkt, min andra.
I och med det får op. skjutas upp ett halvår till ett år- JÄTTETRÅKIGT- när det gör så himla ont i hela benet- men det är bara att vänta.
Skönt att höra att du blev bra i din höft- någongång blir jag väl det oxå.
Hälsningar
Eva