Sidor

onsdag 30 juni 2010

STACKARS AJAX !!

Idag har Ajax varit hos tandläkaren och tagit bort tandsten. Han blev sövd och när vi hämtade honom var han inte så tuff. Man vet ju själv hur man är efter tandläkarbesök. Ajax är inte alls tuff över huvudtaget när han ska in på djursjukhuset. Han skakar i hela kroppen och hoppar upp i knät. VÅR TUFFA JAKTHUND !!!! En gång fick jag åka dit själv med honom ( Ja käre grannen följde med som stöd !). Då hade Ajax i ett obevakat ögonblick slufsat i sig 8 ogräddade bullar. Jag blev tvungen att åka dit direkt ( bara 5 km ) så han hann kräkas i tid. Jag ska inte beskriva hur det gick till för det är så äckligt. Men han fick stanna kvar över natten. Och sen berättade dom att han varit riktigt berusad, full alltså. Jäsprocessen bildar ju alkohol. Nu brukar de skoja när han kommer på besök....."Här kommer bulldogen !!!!

Men nu har han piggnat till och allt är som vanligt igen !!
Det blev en sväng till stugan idag också. I Bergkvara finns det en stor secondhandaffär. Det blev första titten där i sommar. Hittade dessa jättesöta grytlappar............

..... och en som var som ett par byxor. Har aldrig sett sådana förut. Kanske kan man klura ut hur de är gjorda någon gång när man inte har något annat att virka på. !!!!!!!!!!????????

Idag måste jag också skryta lite med min dotter Lena. Det måste man väl få göra. Hon är en hejare på att göra figurtårtor. Nu har hon bakat en jätteläcker cupcake som hon skickat in till en tävling (bilden alltså ). Vinsten är en resa till New York, The big apple.. Det är bara att hålla tummarna för henne. Visst är den här "caken" värd att vinna. Eller vad säger ni ????

Ikväll blir det nog jordgubbsfrossa hos oss. Idag kostade jordgubbarna bara 15 kr/litern i Kalmar !!!!!!! För bara några dagar sedan var priset 45 kr. Vilket prisfall !!!!!! Nästa vecka kan det nog bli självplockning så jag får koka lite jordgubbssylt. Det är ju mums att ha till vinterns våfflor och pannkakor.
Ha en fortsatt skön kväll !!

6 kommentarer:

Kim Piggott sa...

Oh Eva your poor baby!
You can even see the little bandage!
Hope everything is better soon.
hugs
kim x

Bettan sa...

Stackars vovven...
Men vilka roliga saker du hittar, grytlapparna är jättefina och byxorna!!!! Vilken skapelse. Cupcaken!!!! Ser jätteläcker ut, ska verkligen hålla tummarna!!!!! jag börjar nog NU!
Kram sytanten

Carina sa...

Stackars lilla "bulldoggen" din. De är inte så lätt alla ggr ju.
Vad mycket fint du hittat o vilket loppis med massor av lådor. wow sånt där är kul ju.

Peacerosen sa...

Sicken söt liten "bull-dog"...*ler*

Och så skönt när det där tandläkarbesöket är över. Tror han känner det själv också!

Vilken Cup-cake!!!!
Helt klart en vinnare!
Och hoppas på att Dotera din vinner förstås..

Ha det gott!
Kram, "stigbert"

Maria sa...

Skönt att din hund är piggelin igen. Ja, jag var själv till tandis igår - var tvungen att göra om en rotfyllning!
Så roligt med byx-grytlappar!Ja loppis är alltid skoj, särskilt när man hittar något oväntat.
vilken duktig dotter du har! Hon borde verkligen vinna med den skapelsen/bakelsen!
Maria

skapa och inreda sa...

Vill sätta tänderna i din dotters skapelse:) Hon vinner!