Sidor

lördag 29 maj 2010

Puss på nosen Ajax !

"OJ OJ OJ är det dags nu igen !!! Och läppstift på nosen också !! Fast hon är ju rysligt snäll min frissa ........jag gillar henne.......
.....vad skönt att bli av med allt hår runt halsen...... SKÖÖÖÖÖÖÖNT !!!!!!!............
....hoppsan ......min tass.......den är jag väldigt rädd om.....men det går ju bra det här........
.........klipp, klipp där ryker ännu mer hår............ ...........och så baktassarna också...............
.......... oh, akta min snopp, men det gick också bra........
.......... himmel vad hår jag har blivit av med..........
...så där ja...jag klarade det....och såååå skönt att bli av med den tjocka vinterpälsen.... jag har ju verkligen försökt själv och det har ju inte matte gillat ........hårtussar överallt....så tack och lov att frissan kom ........och nu är jag fin till måndag .....kolla då får ni se vad jag menar......tycker ni att jag blev fin i min nya sommarkostym? "

Tänk vad jag har våndats om om hur jag skulle göra med mitt scraprum. Tapetsera, måla, låta det vara som det är, måla, tapetsera.........................Hur kan man vara så velig ??? Men så kom lösningen i form av sonen som sa - " Klart du ska måla. Det har jag gjort hemma. Det gör man på några timmar. Jag hjälper dig. Nu åker vi till stan och köper färg". Sagt och gjort.
Och sen satte vi igång. Det gick åt en hel rulle maskeringstejp runt alla kanter innan vi kunde börja med färgen. Först måla kanterna......

....och sen rolla resten. Det gick fort. en öl och en macka och sen på det igen. Och när min man kom hem efter ett möte var allt klart och hans första kommentar var " Vad gör ni ? "
Jo vi ersatte min beslutsångest med att fixa till ett "nytt" scraprum i en alldeles underbar färg. Jag är sååå nöjd. Tack tack för hjälpen !!!!! Nu ska här inredas, gu´vad kul !!!!!!!!!!!!!!!!
Bara drygt fem timmar kvar tills jag lottar.......................

6 kommentarer:

J sa...

Har nu letat runt i din blogg en stund efter något litet tecken om vad Ajax är för en charmör!?!?

ÄR DET EN Basset med päls????
Har för mej att dom heter typ "petit griffon och en massa konstigt till" men jag måste ju bara fråga!

För när jag blir gammal (ännu äldre...Haha!) så SKA jag bara ha en låååång Basset med låååånga öron!
Det har varit en dröm sedan barnsben....(:

Han är i alla fall rackarns söt, Din Ajax!
Både med, och med lite mindre päls!

Har sorterat och städat lite bland mina scrapgrejer i dag och är mäkta nöjd med min insats faktiskt!
Men Du kan tro att jag skulle vilja ha ett helt (om än litet!?) rum till bara pysselgrejer, där man slipper plocka bort mitt i alltihopa.
Och eftersom vi också har katter så får vår Lovis ibland fnatt och far rundor bland knappar och snören och pärlfloss.....)):
-Huh! DÅ skulle man vilja ha en dörr att kunna stänga om sej!

Ditt nya rum blir nog mysigt när Du får alla grejerna på plats. Och vilken "pärla till son"!!
tror jag ska visa min son detta inlägget...Hehe...

Ha det gott!
Jenny

Fijaffa sa...

Det där med beslutsångest känner jag igen... jag är EXPERT på det ;-) Då är det så skönt när någon kommer och säger "nu gör vi så här"! Den där knuffen som gör att man kommer igång. Och vilken toppenkille du har som hjälpte dig med alltihop :-)Och voffsingen är ju supersöt!

Tack för hälsningen på min blogg! Håller med om att det är kul, men jag känner mig inte hemtam än. Kameran vill inte som jag vill, datorn har aldrig velat som jag vill... men det kommer väl :-)

Lindha sa...

Så söt Ajax blev! Gissar att han är glad för sin nya frisyr!!

Bra gjort att ta tag i scraprummet med detsamma. Man går alldeles för ofta och väntar in i det längsta. Och så blir det aldrig nåt av... Snäll son som kunde hjälpa dig! Lycka till med att inreda och fixa! Sitter man i ett mysigt rum och scrappar så brukar det dessutom vara lättare att få inspiration!

Kan knappt vänta tills de 5 timmarna har gått...Håller tummarna!

Må så gott! /Lindha

Strandkullen sa...

Vilken gullig son du har! Ska bli kul och se hur du kommer i ordning! Kramis semlan

Anki sa...

Snitsig kille din Tomas!

Anonym sa...

Åh så sööööööööööt Ajax blev i sin nya frissa... GRATTIS till honom och till ditt nya scraprum med en underbar färg. Kan tro att inspirationen kommer att flöda rejält bara allt blir klart! Ser fram emot slutresultatet!!!
Kramizar Susanne