Sidor

lördag 8 maj 2010

Kort med egna blommor

Jag ska INTE säga något om vädret !!!! Titta bara på min väderruta, så förstår ni. Idag har jag tömt mitt scraprum. Nu är det heltomt. På måndag kommer hantverkare och ska byta takfönstret mot en takkupa. Sen är det ju dags för uterummet precis nedanför. Ja nu ligger alla scrapgrejer i rummet bredvid. Jag vet nog var allt finns, men det är ändå en bedrövlig röra. Hur mycket grejer har man inte !!! Jag i alla fall. Det ser så himla prydligt ut hos många som visar sina scraprum. Jag förstår inte !!! Så fort jag sätter igång blir det ett mindre kaos.
Idag tog jag fram ett kort med egna blommor. Det är bara att stansa ut retroblommor, olika storlekar, sätta ihop dem med en brad och så blöta. Sen klämmer man ihop och klämmer så mycket man vill. Försiktigt vecklar man upp blombladen och låter dem torka. Det är roligt och blir ju härliga blommor, så det är bara att sätta igång. Gå in och titta på Lenas blogg så får ni se hennes tjusiga bröllopskort med likadana blommor. Båda stämplarna är Skogstokiga.
Hoppas ni alla har en trevlig lördag och helg. Jag laddar nu för morgondagen !!!!

6 kommentarer:

lenascrappar sa...

Blommorna blir så jäkla fina..enkelt också!! Din stackare, jag vet hur det är att ha allt nerpackat..som tur är, är det ett minne blott!!!

Idag har jag bakat citroncheesecake med hallontopping som vi ska mumsa på ikväll...

Och nu blir det slappa i soffan och kolla på film..

kram!!!

Carina sa...

Fint du gör! Igår röjde jag lite i mitt stökrum pust o jag är inte klar på långa vägar men de får bli i omgångar men mycket roliga saaker finner man igen =) Ha en fortsatt trevlig helg

Ingas Hobbysida sa...

Måste nog prova på dessa blommor,bara köpa punchar först.tur att ingen ser mitt arbetsrum med tyger och annat för min lappteknik som nu ligger i träda *Fniss*
Ha en fin helg// Inga

Anki sa...

Näe vädret säger vi inget om, huuu!

Anonym sa...

När vädret är såhär då får man hitta på ngt roligt.Miggen och jag ska gå på öppet hus på Lindö konstnärshus.Där har jag aldrig varit så det blir nog intressant.
Annars läser jag på om Frankrike så mkt jag kan.Där blir det nog varmt i juli!14 juli är jag där och står på barrikaderna i bastiljen! Vive La France!
Idag får trädgården vara! Ellinor

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Jättefint kort Eva!
Skogstokiga kramar
från mig