Sidor

onsdag 11 augusti 2010

Mer regnväderspyssel

Nä, det regnade inte igår onsdag, bara lite grått på eftermiddagen, men varmt som katten, hela 26 grader. Vi hade storstädning i kylen och det tog en bra stund. Kan någon förklara hur det blir smutsigt i skårorna på listerna ?? Vi fattade inte . Men nu ska jag berätta vilket som var det bästa redskapet att göra rent alla lådor och skivor.den skrynkliga DISKBOLLEN

HURRA FÖR DENNA TAWASHIT.o.m. min man erkände det. ÄNTLIGEN. Den kom ju åt i alla hörn och runt kanterna. Prova själva. Jag ska nog virka fler och ge bort.


Det finns dagar när man bara går här hemma och "skrotar" , pysslar och plockar. Jag älskar att "måla" mig , mest runt ögonen, men hemmadagar då blir det inget. Den här lilla tavlan tyckte jag var så söt, så den blev min. Och den påminner mig, att idag kan du spara på mascaran .
Det har varit några hemmadagar på sistone med tid för pyssel. En del saker har jag visat , men här kommer några fler. På en vägg i huset har vi flera tavlor på våra närmaste familjemedlemmar. Eftersom vårt hus är i gammal stil har de här fotona gammaldags ramar. Jag piffade till några av dem och ska väl fixa till alla efterhand.

Här är hela barnaskaran när de var små. Man hisnar lite när man tänker på vad fort tiden gått. Gått förresten, snarare RUSAT !!!!
Här är några till i familjen och korten har MÅNGA år " på nacken" kan man säga. Det syns lite dåligt, men på bröllopsfotot har jag satt dit en liten rosbukett.

Det har även blivit några tårtbitar till. Jag har verkligen fastnat för dem. De är så jätteroliga att göra. Och ganska lätta.
Den tredje jag har gjort får jag spara till nästa vecka. Då har nämligen en mycket nära anhörig till mig FÖDELSEDAG. Gissa !!!! Och den tårtbiten liknar ingen annan av de jag har gjort. Vänta ska ni få se ............................................


9 kommentarer:

Soulsister sa...

Du är så pysslig och uppfinningsrik! Min inspiration börjar komma tillbaka och jag ska sätta mig ikväll och börja komponera ihop inbjudningskort till kräftskiva samt födelsedagskort.

Kram från mig

Maria sa...

Fantastiskt med de skrynkliga diskbollarna!VAr har du hittat beskrivningen till dem?Jag borde också städa i kylskåpet....
Roligt att få se lite kort -och så dina fina tårtbitar!Spännande att få se den speciella!
Kram!
Maria

Frideborg sa...

Gud vad du e kreativ ! Jag har börjat med den där badpuffen. Jag mailar dig om en liten undran.

Kram Marina

Strandkullen sa...

jag kan inte virka annars skulle jag nog med virka en boll....låter effektiv...himla fint du pyntar. Kramis semlan

Mormor S sa...

Vilka härliga diskbollar du gör. Jag kollade via din sida på ett mönster men jag fattar ingenting.
Jag målar mig inte heller nu när jag är hemma. Det är knappt jag kammar mig.
Härliga tårtbitar. Du är proffs.
kram från Siv

Anonym sa...

Härligt att se att folk fortfarande sätter upp familjebilder och bröllopsfoto och sånt.
Alla blir ju så inspirerade numera av inredningstidningar och tv, och jag tycker man mer och mer sällan ser dom där mysiga "familjebilderna".

Jag är också mycket "för det gamla" och bevarar gärna både ramar och gamla foto. Det ger hög mysfaktor och själ åt hemmet!

Dina små tårtbitar är ju för gulliga!!

För tillfället exprimenterar jag ganska mycket med olika tekniker med distresser. River papper och "maskar" och duttar hit och dit...Haha!
Det är ännu inget speciellt att visa, men jag kanske skulle be min Dotter göra ett litet "gästinlägg" på min blogg, för hon är superduktig!
(Och försöker ha tålamod och lära sin mamma...)

Så småningom blir det kanske något jag vågar visa. Men just nu har jag flera ofärdiga projekt som bara ligger och dräller...*suck, det FÅR ju inte bli så har jag sagt till mej själv*

Förresten! Jag virkar ju inte själv, men Du kanske är pigg på att göra ett par stycken och sälja till mej?
Skulle vara jätteroligt att få prova dom!

Kram på dej!
Jenny

Anonym sa...

...Glömde logga in mej....

Peacerosen-Jenny....du vet!

Randiga Tråden sa...

Diskbollen verkar toppen.

Sussie sa...

Vilka söta tårtbitar!