Sidor

fredag 8 oktober 2010

Vi drog västerut !!!!!!

Hujedamej vad mörkt det blir tidigt på kvällen !!! Det är verkligen Halloweentid. Men än är det ett par veckor till rätta Halloweennatten och då ska vi skära ut fula gubbar och sätta ljus i våra pumpor och skrämma alla spöken , katter ( inte vår egen !) och annat otyg. BUUUUUU !!!! Men grannarna ska vi inte skrämma, för de är så gulliga och bjuder på middag åt två som härjat runt lite idag.

Vi drog västerut idag, väninnan Solveig och jag. Tala om ett perfekt rastställe med snygga möbler , rent och snyggt och en fantastisk utsikt mot Hyllsjön. Och så dessa praktfulla färger som alla träd har målats i. Sen var det inte alls fel med en härlig fika, äggmacka och kaka och varmt gott kaffe. Energin var därmed påfylld för det vi skulle göra om en stund.

Vi var nämligen på väg till VÄXJÖ och Landstoken som hade extra öppet idag innan Helena stänger sin scrapbutik. Och hela 50% på allt bjöd hon på . Jag blev lite extra glad när jag hoppade in på toan och såg denna fina skapelse på tvättstället. Det är väl klart att det ska vara fint där inne också ! Det såg dessutom ut som om den var gjord på en toarulle. Återanvändning är ordet.

Vi gick och plockade och tittade och rotade och funderade och planerade och pladdrade lite och till slut hade vi fyllt var sin korg med en massa bra-att-ha-prylar. Varför blir man så ha-galen på alla dessa scrap-attiraljer ?? Ja jag vet en sak. Jag var nämligen inne en sväng på Scrappiz sida igår och där visade man olika personers pysselrum. Och jag tänkte.......herreminje vad grejer alla har !! Jag har nog inte så mycket ??!!! Och alla har sorterat på olika sätt efter färger och i snygga askar och på hyllor från golv till tak och............. Här är i alla fall det jag fick ihop hos Helena och jag är väldans nöjd över köpet.

Och så fort jag får en tom dag ska jag göra en rajd i mitt scraprum...så jag slipper hitta halloweenknapparna först till jul och.... Nä ordning och reda ska det bli !!!
Oh, om ni visste vad roligt det ska bli imorgon !!! Två roliga saker.... en på dagen och en efterlängtad "sak" på kvällen. Men vad får ni veta ............på söndag !!! Nyfikna ?????

8 kommentarer:

farmor ankus sa...

Ja det var en hel del godis som du f¨tt med dig hem.
Jag tog en liten titt på bloggarn nu, för sedan sak jag på skördemarknad.
Det skA BLI KUL OCH SE VAD DU SKA HITTA PÅ.
ha DET BRA
KRAM

Maria sa...

Ja, det är fint vid Hyllsjön, där har vi rastat någon gång också. Jaså, hade Landstoken utförsäljning! Nu blev du lite rik på scrap-prylar igen. Hoppas att du får en jätterolig dag idag. Det blir spännande att få se vad du hittar på.
Kram, Maria

skapa och inreda sa...

Äggmack och den härliga utsikten.. mys... ja, nu blev jag nyfiken :)

J:son sa...

Extra roligt när man kan fynda till halva priset ju!
Jag fick också med mej en del 50% rabatterade grejer från mässan.
DÅ är det riktigt roligt att shoppa.

Mest blev det nya papper från "Bo Bunny" (älskar dom!) och så en massa ny spets!
Har ju snart spets på allting...Haha!

Kram och ha en fin lördag!
J:son

Skaparglädje sa...

Vilken underbar blogg du har, här hittade jag mycket tips och ideér. Jag återkommer hit fler gånger, var så säker.
Kram Anne-Lie

Crea sa...

Ja återanvändning, det är min melodi också! Gillade verkligen konstverket som var gjord av toarullar! Nyfiken?...Om!! Ha en fin lördagkväll! Kram från Crea*

Carina sa...

Mycket grejs du fick med dig hem. Ska bli spännande o se vad det blir av allt eftersom =)

Sanna sa...

Jag tror din blogg är smittosam. Jag har aldrig scrappat eller varit speciellt intresserad av att göra det förrän jag började följa din blogg, nu har jag också börjat samla på mig lite smått och gott men jag känner redan nu att det kommer att bli ett lika stort beroende som garnet. Farligt när man har två scrapbutiker runt knuten.Har ännu inte riktigt vågat mig på att göra något men det kommer vilken dag som helst nu.

Kram