Sidor

onsdag 6 oktober 2010

Halloween för "hela slanten" !!

Brasan är tänd !! Kaffet har just runnit ner och ....näää ingen kanelbulle idag. Det blir bara ett kex. Ajax är på plats, d.v.s vid mina fötter...ifall jag skulle tappa några smulor. Eller större bitar , helst. Visst låter det mysigt !!! Och det är mysigt. Morronpromenaden blev kort imorse, för fy tusan så ruggigt det var, kallt, blåsigt, grått. Var blev den där klara fina höstluften av .....och solen ??? Hellre mysa inomhus idag.Jag passade på att sortera lite i min kortlåda. Jajamensan !! Där finns några Halloweenkort som jag kan använda i år också. Här kommer ett av dem.

Sen fick jag tårtbitsdille igen. Det är väl klart att man ska ha en Halloween-tårtbit att ge bort då. Och lite hemskt smarrigt godis i. Spindlarna fick jag tag i i en Partaj-butik i Kalmar.

BUUUUUUUUUU!!!!!!!!!


BOOOOOOO heter det visst på engelska !! Vad alla Bo ska vara glada för det !!!!!Och när jag ändå hade Halloween-farten uppe blev det ett par tändsticksaskar också.


Nu var jag väl ute i god tid för Halloween är ju inte förrän 31 oktober. Men det är kanske så att det kommer till användning innan dess. Mer om det senare !!!
Ha en riktigt mysig kväll !! Kanske vid en brasa, du med !!!!

7 kommentarer:

Maria sa...

Åh, vilka härliga halloween-alster du har tillverkat! Du ligger verkligen inte på latsidan! Ja, visst var det ruggigt i morse. Men vädret har bättrat sig. Härligt när solen vill vara med1
Kram, Maria

Vera.m.fl sa...

Superfina halloween-saker du gjort! Skönt att komma igång i god tid, då behöver du inte stressa när helgen närmar sig! :)

KRAM

Bettan sa...

det där med brasa lät jätte mysigt.... men jag har ingenstans att ha de....kanske på parketten. Nej då blir inte hyresvärden så glad... får kolla in mysiag bilder på "mina" bloggisar! Kram sytanten

J:son sa...

Så fina halloween-grejer du gjort!

Känner att jag också borde sätta fart NU om det ska hinna bli färdigt något innan den helgen är över!

Mysigt med brasa Du och Ajax hade det!
Riktigt hör hur det knäpper i vedträna!

Kram, J:son

farmor ankus sa...

Så fina kort du gjort, jag är en gillare av Halloween. dina spindlar gillar jag.
HA en bra dag
kram

Susanne sa...

Läckra halloween projekt....Gillar också dina spindlar...
Kramizar

Fijaffa sa...

Så mycket fint! Jag förstår inte hur du hinner så mycket samma dag. Fast utan småbarn så blir det så klart lite mer tid till pyssel. Jag får väl ha lite tålamod några år :-) Och njuta av de små liven under tiden, rätt vad det är så är de väl utflugna. Och då kan jag pyssla hur mycket jag vill.