lördag 30 oktober 2010

KOM HEM....vi börjar om igen ...!!!!

Jaaa.... jag börjar om och om igen ...och sjunger och nynnar denna låt som sitter som en smäck i huvet. Inte konstigt att jag kan orden förresten för det är drygt 10 år sedan jag hörde Magnus sjunga den första gången. Och sen dess har det blivit MÅNGA GÅNGER. Och jag älskar den lika mycket idag som då. Det är väl konstigt , låtar kommer och går, men några stannar kvar "forever". T.ex "LIVE FOREVER ". Och bland Elvis´ låtar är det allra mest TEDDY BEAR. Häromdagen hörde jag en ny version av Teddy Bear, några som hade skojat till den låten och jag fick nästan "krupp" . Hjälp !! Där gick gränsen.

Idag kom alltså Magnus till KALMAR. Ja minsann, idag behövde jag inte köra så långt för att lyssna på honom. Det var Media Markt som hade jubileum med olika artister som present till oss kunder. Väl !? Magnus sjöng låtar från sin nya skiva och jisses vad jag gillar "Feel you " . Och såklart fick vi också höra "KOM HEM " !


Det blev så konstig bakgrund till bilderna, eftersom det stod jättestora skyltar på väggen bakom. I rött !!! Därför har jag försökt skära bort det. ( Nu skulle jag haft Photoshop installerat så hade det blivit snyggare. Men.....) Nä ,det är ju Magnus som ska synas mest !!!!

Så blev det skivsignering och äntligen fick jag hans nya skiva Pop Galaxy i min hand , signerad och allt. Och Magnus fick lite "äckelpäckel"godis att smaska på i bilen på hemvägen.


DET VAR HAN VÄRD !

Han är alltid vänlig och mån om sina fans. Och vilket tålamod att ge alla några vänliga ord , en kram trots att kön är jättelång. Jag önskar honom verkligen Lycka till i alla hans kommande projekt. Jaaa förresten, för min del blir kommande projekt julkonsert "Änglarnas tid " , men då får jag /vi köra några mil. Jag vet sen ifjol att det är det värt.

I em har vi satt ut pumpamonstret på stenmuren . Nu står han där och tittar utåt vägen.

Så här ser det ut ! Buuuuuuuuuuu!!!!! Hoppas som sagt att ingen kör i stenmuren !!!Sista Halloweenkortet har jag sparat till idag och härmed önskar jag er alla ......EN RYSLIGT KUL HALLOWEEN !!!!
Imorgon...då ni ...blir det TJEJTRÄFF här i huset. Maken och vovven drar till skogs, för huset kommer att fyllas av papper, stämplar, punchar, band, knappar, brads, ja ni vet ju vad det handlar om..........scrap, scrap, scrap.8 kommentarer:

Maria sa...

Så häftigt att få lyssna till en artist live! För ett antal år sedan var Jill Jonsson i Ölands köpstad. Dottern spelade fotboll i Färjestaden och i en lång paus drog vi till köpcentret. Det var kul att se och höra en kändis på så nära håll.
Ha en lagom läskig halloween, själv. Och njut av scrapträffen!
Kram, Maria

Tångsnällans blogg sa...

Ja han har en fin röst! Har en cd med honom när han var med i Barbados.Tack för påminnelsen.....tror faktist att jag ska lyssna lite på den igen! Ha det gott! Crea

susanne´s smulor sa...

Tack Eva!
Vet du vad, jag hittade igen sidan med teljuskortet. Den var på scrappiz blogg.Så idag har jag suttit och gjort det och planerar att visa den imorgon. Ha det gott/kram sussa

Soulsister sa...

Ser såååå fram mot att få komma hem till dig imorgon!

KRAM

Mimmi Hek sa...

Häftigt att få träffa sin favoritartist! Ha en riktigt mysig tjejträff. Låter helkul.

SUADDA sa...

Kul med live-konsert! Helt annolunda att få se på "riktigt" =)

Vilka härliga Halloween-saker. Scrappingen är ju helt underbar! =)

Önskar en riktigt trevlg tjejträff!

Jenny sa...

Kan bara ANA hur glad DU varit i dag efter både "Kom hem" och det leendet förevigat i kameran!

Han ÄR bra! Inte snack om saken!

Och inte lär väl morgondagen mörka Din helg nämnvärt heller, gissar jag???
Haha!!! Man blir LYCKLIG över att läsa alla Dina positiva rader!

Hoppas nu Ni får en kreativ söndag tillsammans vid scrapbordet!
Kram, J:son

Skogstokiga/Petra Maria sa...

:O)
Ses snart!
Skogstokiga kramar
från mig