Sidor

måndag 29 mars 2010

SCRAPMÄSSA I H-BORG, decoupage och ett grattiskort

Det är 30 mil till Helsingborg och 30 mil hem igen, men vad 17 gör det när man ska på stämpel-och scrapmässa. Och vi har så trevligt i bilen, Lena , scrapkompis Susanne och jag.Innehållet i vår fikaväska laddar vi med på ditfärden. Sen blir det godis i alla variationer på hemvägen.
Det är ju så enormt inspirerande att gå runt på denna mässan. Det är nya tips och idéer hos varje butik.Jag har varit där många gånger , men aldrig har jag stått så mycket i kö för att handla. Intresset för scrapbooking måste ha ökat mycket. Oj vad man blir köpsugen av allt man ser. Det gäller att ha en budget. Men min budget räckte även till ett MacDonaldsbesök innan vi begav oss hemåt. Då skrek magen !!!!! Det fanns många exempel på hur man kan dekorera ett öppet påskägg.

Hos Pysseltagen såg vi den här miniväskan. Hur söt som helst. Det står på skylten bakom att det ska komma en beskrivning på bloggen.

En lite nyare variant av de söta små blombuketterna. Dessa kallades astrar.

Varför inte göra en sådan här underbart vacker tavla. Men det kostar MÅNGA blommor. Det här var nog mässans mest fotograferade alster.

Jättesöta askar och en vinpåse.

Här ser ni mina inköp. Oj då kära nån, blev det så mycket !!!!!!!!!!!

Idag har jag gjort servettdecoupage med mina skolbarn.Det blev fina ljuslyktor till påsk. Ni skulle sett bordet som blev en underbar röra av servettklipp, saxar,lack och penslar. En sån härlig röra som det bara kan bli när barn skapar av hjärtans lust. Jag tycker att detta är sååå roligt.

Till sist ett GRATTIS till äldste sonen i familjen som fyller år idag, men som fick detta kort när han blev firad i lördags.
Nu ska jag ge mig i kast med nya kort, på nya papper, med nya stämplar och massor med nya blommor. Hur sugen är man inte !!!!!!!!

4 kommentarer:

lenascrappar sa...

Åhh va kul vi hade!! Men trött var man när man kom hem!!! Försökte få ordning på allt men måste nog möblera om på bordet...trots tröttheten blev ett kort gjort som nu ligger på lådan på väg söderut..

Vilka fina lyktor ni gjort!!!

Ska se om jag kan få till ngt på min blogg också....

Kram

Anonym sa...

Underbart kort du gjort...
Det var så mysigt att få följa med på mässan med dig och Lena.
TACK TACK TACK du goa : )
Ha en underbar vecka!
Massor av vårkramar!
Susanne

BellaMio sa...

Tycker mig minsann känna igen den lilla väskan på bilden från mässan, hihi!!! Så kul att se den på bild hos dig :)

Jag kom ju aldrig iväg, så besviken, speciellt nu när jag läser om hur härligt det var! Men det kommer ju fler tillfällen :)

Tutorialen finns nu uppe i Pysseltagens blogg!


Ses på OscarsScrappen!

Kim Piggott sa...

Oh thank you so much for saying hello!
It is so great to hear from you!
Your work is divine and I have so loved visiting you!
You are so blessed to have 7 grandchildren!
Happy Easter!
hugs
kim x