tisdag 23 mars 2010

DAGENS KORT-vitsippor

Här öser regnet ner just nu. Och det brukar man ju inte älska precis. men tänk vad det tar på snön. Så nu är det okej. Imorse hörde jag tranorna skria. De kan låta hur högt som helst. Vi har ett par tranor som lever här hela sommaren. Det sägs att tranpar håller ihop livet ut och återkommer till samma plats varje vår. Och det här paret har hittat vår fantastiska by. Inte undra på att de kommer tillbaka, för "här är gudagott att leva". Det här är DAGENS KORT, för nu är våren verkligen på väg. Och snart kommer vitsipporna att titta fram vid stenmuren i vår trädgård. De är alltid så tidiga just där. Ifjol plockade jag den första blomman första april .Jag längtar såååå tills all snö är borta och vi kan sätta upp vårt nya växthus. men det lär nog dröja ett tag. Än så länge vilar det tryggt i grannens lada.
Jag har dykt ner i min kortlåda och hittade ett par kort som jag gjorde nyligen. Bland alla stämplar jag har, finns det några favoriter. Ett par har jag redan visat . Plussar nu på dessa två.
Väldigt användbara !!
Trots regn och ganska grått har dagen varit trevlig. Scrapkompisen Susanne har varit på besök, så det blev mycket prat om vår gemensamma hobby . Och både kaffe och äpplepaj slank ner så lätt. Ha en skön kväll önskar jag dig som tittar in här.

2 kommentarer:

Lena sa...

Alla tre korten är jättefina men det med vitsipporna var riktigt tjusigt!! Gillar den gröna färgen!

Jag ska se om jag orkar göra några fler påskkort ikväll...

Ha en fortsatt trevlig kväll mamsen..
Kram =)

annkan sa...

Vilka härliga kort! :-)