torsdag 18 mars 2010

AJAX och DENNIS

Idag vill jag presentera våra husdjur genom att visa varsin LO som jag gjort. Det här är Dennis som från början hette Elsa. Ja ända till veterinären sa " Stackars kille som ska heta Elsa " Då blev det Dennis. I början var Dennis livrädd för alla människor utom oss och sprang som en pil och gömde sig när någon kom. Nu är han mer sällskaplig . Han och Ajax ligger bredvid varandra på en dyna när de är ute i hundgården. Och det är mycket gosande där.


. Ajax heter egentligen FRICKENS LILLA AJAX och är en petit bassett griffon vendéen. Han är snart 9 år . Han är både jakthund och familjehund. Under hans första år åkte vi på en massa utställningar och det resulterade i att han har titlarna svensk, norsk och internationell utställningschampion. han har också en del spår- och drevmeriter. Världens goáste hund !!!

3 kommentarer:

Skogstokiga/Petra Maria sa...

Så söta :O)
Skogstokiga kramar
från mig

Lena sa...

Ja Dennis har vi inte sett mkt av...han är verkligen inte sällskaplig...

Lo:sen (skriver man så??) är jättefina...

Kram från mig!!

Vera sa...

Vilken kreativ kvinna som finns här i bloggen :) Det var tur att Lena fixade en blogg åt sin lika duktiga och pyssliga mamma så vi andra får se det du skapar. Och som du har skapat! Flera kort, LO´s och äggvärmare- på kort tid ;)

Här blir det till att hämta inspiration mellan varven! :)

Ha en bra dag!
Kram/ Vera