Sidor

onsdag 24 mars 2010

AJAX och ett vårkort till

Hejsan svejsan !
Dags för morgonpromenaden. Som ni ser kan inte Ajax stå uppe på några snövallar längre. Nu blir det att kliva upp på stenmuren för att kolla läget på andra sidan. Och där stod det idag en skock nyfikna kor. Inte så intressant , tyckte Ajax. Det blev en fantastisk vårdag idag. Termometern visade hela 10 grader. Skönt !!!
Tvätt, städning, ja bara lite grann och så plocka undan........ Så ser ju hemmavardagar ut. Men sen gick jag ut och plockade undan grankvistar som låg och drällde, en kruka som frusit sönder o.s.v. Jag kunde inte låta bli att räfsa ut snön just där mitt växthus ska stå. Då måste ju snön smälta fortare. Skynda skynda !!! Jag vill få upp mitt växthus !!!!!! Stämplarna på det här kortet passar perfekt till trädgårdsälskare. De är jättefina tycker jag. Och papperet är ju riktigt vårlikt. Så det blev ett vårkort idag med.

I min scraplåda kan man hitta olika alster. Flaskkort är trevliga att hänga på t.ex.vinflaskan som man ska ge bort. De är jätteroliga att göra.


Ett bra sätt att använda spillbitar är att t.ex. göra sådana här bokmärken. Man kan hitta kloka och roliga ordspråk som passar just till böcker. Här är ett : I livets bok finns inget facit längst bak. Nä så är det ju !!!!
Hoppas alla haft/har en skön dag !!!5 kommentarer:

lenascrappar sa...

De nya stämplarna med trädgårdstema är jättefina!! härligt med våren..tyvärr har jag bara varit ute ca 15 min på lunchen så jag har inte märkt av det härliga vädret så mkt!

nu ska jag diska, (Stefan e ju inte hemma..=) och se om jag orkar pyssla lite...

kram och vi hörs sen...

Inga Larsson sa...

Gomorron!
Du har en underbar stämpel..en tjej du målat i lila,,var har du köpt den,,gillar den..så gillar jag dessa flaskhållare..finns det någon mall den...jag har svårt att göra något utan mönster..är feg!!
Kram// Inga

Kajsa sa...

KUl att du vill vara med och tävla! :D Lycka till!

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Wow så mycket fint du har gjort.
Ha det jättebäst
Skogstokiga kramar
från mig

Evas Pyssel sa...

Hej Inga ! Roligt att du gillar "den lila tjejen". Jag har själv lånat den i en scrapbutik i Kalmar som tyvärr inte finns längre.Men jag vet att Skapahobby i Stockholm har en liknande. Stämpeln kommer från Penny Black. Om du mejlar mig din adress kan jag skicka en mall på flaskkortet till dig.
Ha en skön dag !! Eva

kvarnkullen@telia.com