Sidor

söndag 15 maj 2011

Är det sommar nu ???

Lite sommar är det eller rättare sagt var det i lördags. Solen sken och det var shortsväder. Och bryggan vid sommarstugan lades i . Det krävs starka armar för att lyfta den på plats.........


.....men nu ligger den där , redo att användas för båtparkering och bad. Vattnet var faktiskt 17 grader, så nu dröjer det inte länge förrän det blir ett dopp. Familjens modigaste har redan premiärdoppat sig. Det var barnbarnet Olle. Hur det såg ut kan du se HÄR.


I helgen har vi haft familjemålning av stugan. Oj vilken aktivitet !!! Tio personer med penslar i händerna har gett vår stuga ny färg . Unga killar målade stående .........


De äldre killarna intog andra mer eller mindre krumeluriga ställningar allt efter vad målningsytan krävde.
Det har varit en fantastisk helg och man är ju så lycklig över att ha en sådan toppenfamilj !!!!

Innan vi åkte iväg hade jag förberett ett inlägg till lördagen, men var sjutton tog det vägen ??? Och plötsligt försvann även fredagens inlägg och kommentarer. Hmmmm..... fredagen den trettonde var det ju ????!!!!!!
När vi kom hem idag var ordningen återställd på Blogger och mitt lördagsinlägg låg kvar och väntade, så nu kommer det här med en del uppdatering.

Killkort kan vara svårt att få till och om någon önskar ett kort med golfanknytning då kunde det tjura till sig ordentligt. Men inte nu, för jag har lyckats få tag på en stämpel med en golfare plus tillbehör. Och även ett mönstrat golfpapper. Så det blev "hole in one" på detta kortet kan man säga.


Detta papperet var synd att täcka med ett stämpelmotiv. Det är ju papperet som är motivet. Så det blev  de fantastiska "Abigail grand" - bokstäverna som blev dekorationen .


Det var länge sedan jag gjorde flaskkort, men nu blev det av på beställning till en 40åring , en tuff,  "färgstark" tjej .


Förra veckan var en underbar vecka, med sommartemperatur och ingen blåst. Tack för det !!! Inte bara vi har njutit utan även AJAX. Han älskar att vara i trädgården och har verkligen koll på omgivningen. Häromdagen kom först den elake fasanen och sen en stor hare samtidigt på åkern bredvid. Och jisses som han skällde. Och fasanen och haren ställde sig precis bredvid varandra. Kompisar ???!!! Väldigt provocerande tyckte Ajax, snart 10 år !!!!


Den här helgen har vi också hållit tummarna för Eric Saade, Fredrik Kempe och "Popular". Ett tag trodde jag vi skulle knipa segern, men det var ett fantastiskt resultat det blev. Bara att ropa GRATTIS !!!
Hoppas ni alla har haft en fantastisk helg.

22 kommentarer:

Gunilla sa...

Härligt när man kan hjälpas åt ..allt blir så mycket roligare då...... Ja även om Saade "bara " kom trea så vann vi ändå för vinnarlåten var ju skriven av en kille här från Kalmar!! /Kram

onkis sa...

Vilka härliga sommar bilder du visar oss,roligt att se.

Carina sa...

Härligt ni verkat ha haft, här uppe blåser det isvindar. Fina kort:)
Kramar

Skaparglädje sa...

Det är alldeles för tidigt att bada än, för min del får det bli betydligt varmare i vattnet.
Vad roligt att så många kunde hjälpa till att måla huset. Dels är det roligare att vara många och så blir det klart någon gång också.
Ja, blogger har strulat ordentligt ett par dagar.
kram!

AnNie sa...

Vad härligt det ser ut med egen brygga och familjemålning av stugan. Det ska vi också försöka oss på i sommar. ha det gott. mvh Annie

Marie Havén sa...

Hej Eva!
Vilket härligt inlägg, fina bilder.
Vad kul ni verkar ha haft i helgen, allt går mycket lättare när man hjälps åt:)
Korten är superläckra:)
I helgen har vi grejat i trädgården mellan regnskurarna.
Kim har köpt sig en Corvette av 1974 årsmodell, jätteläcker.
Så det har oxå blivit mycket biltittande:) Så "najs" att åka i.

Tack! för din härliga blogg, det är som att läsa en mininovell;)

Ha nu en skön kväll:)
Kramizar
marie.haven@hotmail.com

Unknown sa...

Härligt detser ut,
pappret med skona på va helt underbart,
golfaren va riktigt mysig.
Va har du hittat denstämpeln.
Kram Elin

Birgitta sa...

Ser ut som det var en skön dag vid stugan och stranden. Bäst att njuta när vädret tillåter. Idag har vi fått efterlängtat regn.
Blogger har inte varit nådig mot oss i veckan. Tror det är en hel del som försvunnit.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Bettan sa...

Oh vad härligt att tillsammans göra jobbet med att måla, det blir såå mycket trevilgare då. Och kallt ...17 grader...nej du det ska vara 37 grader i vattnet om jag ska bada (haha). Fina kort du gjort!! Golfkortet var kanon! Kram sytanten

Susanne sa...

Vilka fina kort du gjort... golfpappren var supersnygga me.
Va skoj ni verkar ha haft tillsammans med familjen.. Blogger har verkligen strulat... med mig me! Hoppas att vi får en till skön vecka...Kramizar

Sickan sa...

Vilken mysig helg du verkar haft!
Ser väldigt fint ut vid er stuga!
Ha en bra dag!
Kram

Myricas Farmor sa...

Ja det har varit lite skumt med blogger.
Så härligt att ni fick målat huset, fin färg.
Ha det gott
kram

Hedvig sa...

Låter som en riktigt mysig helg! Och vad härligt det är när alla kan hjälpas åt! :)

Kram

Hedvig sa...

Och förresten, nu närmar sig ju vår ankomst till Kalmar... :)

Maria sa...

Inte dumt att ha en så´n härlig och hjälpsam familj. Då går jobbet som en dans. Visst är det en härlig tid nu. Men bada i 17-gradigt vatten.....nja, det får nog värmas upp lite mer. Läckert flaskkort! Njut av dagen. Kram!

Anki sa...

Vad mysigt att ha en brygga att sitta på och doppa tårna i sjön :D

Black Iris sa...

Jag förstod för länge sen att du hade en toppen-familj. Vilken arbetsglädje.
Tänk att jag inte fattade att det var Fredagen den 13-onde när Blogger var som värst. Fast mina problem började mycket tidigare. Tänk att alla mina kommentarer är borta och ett tag var inget sig likt. Rena mardrömmen....

Kram Maidi

Mimmi Hek sa...

Härligt när hela familjen kan hjälpas åt och fort går jobbet då också. Samtidigt blir det ju roligare.
17 grader är liten aning för kallt att hoppa i tycker jag.

Sanne sa...

Ni verkar ha haft det jättemysigt, även om det verkar lite kallt med bad ännu. Fast jag vet ju hur det var när man var barn, man frös aldrig...Dina kort är så fina, skulle vara roligt att få se alla på en gång, en utställning eller så.

Carina sa...

Fin helg ni verkar ha haft. Många sköna bilder. Ja jag får se med pelargonian om den tar sig o visst var den nyköpt för några veckor sen så de kanske är nåt syndrom med nya.
Kram

Lindha sa...

Du är ju som en liten duracellkanin, Eva! Att du hinner med alla projekt!! Tänk om du kunde skicka lite energi till mig via mail? =)

Lycka är en underbar familj!

Kram Lindha

SusanLotus sa...

Klart att din stuga och bod ska vara blåa, din älsklingsfärg! :)
Korten är härliga som vanligt! Jag tycker det är svårt att göra kort med "killiga" motiv, men du fixar det galant ser jag! Kram