Sidor

torsdag 12 januari 2017

Va´ e´ de´ för väder ???

Vilken fantastisk morgon ! Solen knatade sig upp mellan molnen och det var ett par plusgrader. 

Men sååå halt på vägen . Ajax åkte kana på garageinfarten .


En timme senare !!!

Snöstormen yrde på tvären och de stackars småfåglarna vajade hit och dit. 

Usch och fy !!!


Jag behöver ju inte gå ut . Det finns massor att sysselsätta sig med inomhus. 

T.ex. sortera fröpåsar. 

OJ....det blev en hel del ! 
Och då är ändå  inte mina egna samlade med på bilden. 

Jag har beställt ett par nya tomatfrön från Tomatklubben. Alltid spännande att prova nya sorter.


Stickcafeét är igång igen. Det är så jättetrevligt att sitta ett par timmar med ett tjugotal stickande vänner.
 Den här gången virkade jag . Mina African flower med blå kant ska få ett ryck nu så filten kan bli färdig. Ni ska få se sen att jag faktiskt har en rejäl hög. 

Men så är det det där med att fästa trådar  . . . . . . 


Lite sparsamt med nya kort från mig , men det finns många julkort som jag inte visat. De lägger jag in under fliken JULKORT ovan.
Där kan ni se jättemånga.








Nu ska ni få se en skönhet 


Jag fick den i nyårshelgen och nu är den i toppform .Så himla vacker. 

Och snart kommer det en ny blomma för knoppen är på väg upp !!!!

Må så gott !!! Kram Eva

10 kommentarer:

Loppisälskare sa...

Nej vädret gillas verkligen inte! Fy så kallt och blåsigt det varit. Men det är bara att kämpa igenom de här närmaste månaderna och tänka på våren som ju kommer som den alltid gör. Men nog skulle jag ibland vilja stanna kvar i sängen och läsa en bok istället för att ge mig iväg till jobbet. Så fina kort du gör. Längtar ibland efter att få ha tid för mina pysselintressen, blir inte så mycket av dem när man jobbar heltid.
Ha det så fint!
Kram RosMarie

Anonym sa...

Men ser du pinglan att det faktiskt bara vimlar av vardagslyckor hos dig också.
Vilken fantastisk blomma.
Må gott!

Skaparglädje sa...

Har ni haft busväder idag med...här har det varit uppehåll, men blött och klafsigt. Jag tycker snön kunde fått ligga kvar jag. African flower är så söta, blir en fin pläd när den är klar.
Malin vår dotter hoppas det är lugnt på havet i kväll när hon ska med färjan från Oskarshamn till Visby. Hon tycker inte om när det gungar för mycket.
Kram!

Skaparglädje sa...

Jag igen...glömde skriva något om dina fröer. Hela ordet fullt förstår att det börjar klia i dina fingrar att få sätta igång med sådden. Lycka Till!

Pysseltokiga Marie sa...

Hej Eva!
Usch! Har ni det lika halkigt som vi, jag vågar knappt gå ut!! Ser även att ni har samma snöoväder som vi:( Nu blåser det så hårt att det riktigt slår mot huset!!

Oj, vad många olika fröer du har:) Nu längtar du väl att få pilla ner dem i jorden:)) Så kul att du börjat med filten igen, den kommer att bli såååå fin:)

Dina julkort är som vanligt jätte fina med vackra papper, dies och dekorationer:))))

Superfin amaryllis, vit och ståtlig:)

Må nu så gott och var rädda om er där ute i halkan!

Kramizar Marie

Lena sa...

Amaryllisen är superläcker!!!
Jättefina kort du gjort!! Måste komma igång nu med mina känner jag!
Kram!! <3

Winkel's Crazy Ideas sa...

Ja tenk som været skifter! En veldig merkverdig vinter vi har. Å så,nydelige julekort du gjør! Så trivelig det høres ut med strikkecafe. Jeg kjenner ingen som strikker, det er synd. Din African flower filt gleder jeg meg veldig til å se. Det er et vakkert mønster. God helg fra Pam i Norge 😊

myrica sa...

Snacka om en hel del frö, har bara börjat köpa frö, vissa av dom tänker jag satta nu i mina mini växthus, sedan är det bara att samla på sig, det är så trevligt med att kolla och se vad det blir för några fröer man köpt, ibland har det hänt man har köpt flera samma ( ler )" ja det kan bli rörigt på kontoret "
Men så fina dina kort är, jag blir så glad av att se dom.
Jo det du skrev om Bokmärken, jag är så ledsen för att jag inte hört av mig innan, men jag kolla runt och dom flesta av mina märken fick nog bada när min källare hade vatten överallt.Jag trodde jag hade en massa men det var bara några kvar.
Annars så hade jag hjärna gjort det.
Önskar dig en fin helg
kram

Hantverkarglädje sa...

Oj vad frestande med dina många fröer. Jag vågar knappt tänka på fröer eftersom de behöver omvårdnad sedan de grott och det passar inte min rygg. Kan förstås inte låta bli helt.
Kan tänka mig att ni frossar i grönsaker mot hösten. Det gör vi med men vår mängd räcker inte långt, nästan bara smakprov.
Tittade på dina julkort som är så himla vackra. Syns att du hållit på med dem ett tag. Jag är nästan bara nybörjare på den fronten och dessutom försöker jag hålla mig till återantvänt material så långt det går eftersom jag inte tänker satsa helhjärtat på kort. Är rätt flyktig av mig med det kreativa, ibland är det sömnad, stickning, målandet eller pinnar o lavar från skogen. Huvudsaken är att det känns roligt. Ha en bra dag.

Black Iris sa...

Jag håller med dig om vädret. Fy tusan hur det ser ut här just nu. Jag vågar inte gå ut för det är så halt. Regnar gör det också och nu när vi är i Jämtland vill jag ju ha vinter.
Pyssel och virkning ligger nere här just nu. Det är renovering för hela slanten och det kommer nog att hålla på ett bra tag..

Kram Maidi