Sidor

måndag 13 juni 2011

OJ vad konstigt det blev !!!!

Jag vet inte vad som hände , men det blev så jättekonstigt. Ser du vad det är ???? Fundera en stund så får du svar sist i inlägget.


Men jisses vad håller hon på med nu tänker ni väl . Julgranskulor i juni månad !!! Inget konstigt alls för detta möter en när man stiger in på PEMA. Pema ligger utanför HÖRBY , och man tror inte sina ögon när man kommer in . Där finns faktiskt en julavdelning året om. Nu var det inte den jag skulle besöka utan.....................


...................Pemas scrapavdelning. Den är STOOOR. Man står först bara och drar djupa andetag och funderar på var man ska börja att titta. Där finns sååå mycket. Jag började med att titta på vad de hade gjort för spännande saker på sina kurser. Blommor  av papper och blommor av band. Och blommor har sedan använts till olika dekorationer. Kolla in tårtan med lådor som grundstomme. Och hatten. Jag såg det häftigaste studentkort jag någonsin sett !!!!! En hel påse färdiga blommor, stansade blad och studentmössor och ballonger stansat av dies. Egentligen så enkelt men otroligt dekorativt !!!
En snäll tjej visade mig och demonstrerade ett par andra saker som jag återkommer till en annan dag.




Det här djuret mötte vi på vår färd och han såg så rolig ut. Det kan ju inte vara en vanlig getabock va ??!!!!


Eftersom vi hade bröllopsdag igår drog vi iväg på en liten miniresa ....och dit vi kom fanns både hjärtstenar och wienerbröd med shokolade och syltetöj !!!! Mums !!!!



Har ni gissat vad första bilden föreställer så vet ni vart vi styrde kosan. Jovisst.....Danmark , ja egentligen Malmö och så en tur till Danmark. Precis när vi passerade bropelarna tog jag ett kort och då blev det precis som vajrarna flög upp i luften. Därför blev första bilden så konstig.  Nu får ni se en riktig bild på Öresundsbron , den fantastiskt pampiga.



Som vanligt kan jag inte ha händerna i viloläge så länge, så det blev virkat en hel hög med dusch/diskbollar under bilresan. När vi städade i Röda korsets förråd nyligen fick jag med mig hem en påse med tjocka garner. Och vad gör man med sånt  ?? Jo duschbollar. Vet inte vad som händer med dem nu, vi får väl se .


   TUSEN TACK för alla gulliga grattishälsningar på vår bröllopsdag !!!

                              

14 kommentarer:

Frideborg sa...

Men GRATTIS till bröllopsdan. Vad härligt med en tripp till Danmark. Jag älskar Danmark, är ju nästan halvdansk då min mormors mamma var dansk. Själv har jag bott nästan halva mitt liv i Helsingborg , 15 minuter från Danmark. Så Dansk öl, röda korvar och Wienerbröd...mums.
Kram Marina

onkis sa...

Va roligt och komma till en så stor scrapbooking affär :)
Kul att du visar oss bilder på allt också.
Ha en fortsatt bra dag!

Mimmi Hek sa...

Jag gissade rätt på bron men inte att det var just Öresundsbron.
Här i Skåne är vi ju halvdanskar. En pölse og en lille en, det är inte dumt. Vi har ju tillhört Danmark en gång i tiden. Många som bor här har besökt Danmarks huvudstad flera gånger men aldrig Stockholm.

Bettan sa...

Häftig bild, men jag såg att det var "bron". Du är ute och far lika mycket som du pysslar...hur hinner du?! Fast det är roligt att göra lite spontana saker ibland. Ha en fortsatt trevlig, solig vecka!!
Kram sytanten

Skaparglädje sa...

Skönt att du inte köpte några julsaker, känns helt fel just nu.
Jag gissade också rätt på bron.
Jag har något till dig på min blogg-titta in så får du se.
Kram!

Birgitta sa...

Grattis på bröllopsdagen även om det är dagen efter. Roligt att komma ut på en liten tur och få se vad som finns i stora läskiga världen.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Myricas Farmor sa...

Så mysigt ni måste haft, det är ju så himla kul med dessa små resor tycker jag.Och grattis i efterskott
HA det gott
kram

Maria sa...

Grattis till er bröllopsdag! Så härligt att få ta en tur till Malmö och Danmark. Waow, vilken upplevelse att få besöka PEMA! Förstår att du njöt där. Kram!

Hedvig sa...

Låter som ni haft det riktigt härligt! Och den där butiken såg ju jättehäftig ut. :)

Geten ser för övrigt ut precis som getterna gjorde i Indien... Han kanske är importerad?

Kram

Marie Havén sa...

Hej Eva!
Såg att det var en bro, men inte vilken. Så härligt med en tur till Danmark. Vi var där med mina föräldrar när jag var liten, varje år åkte vi till Lökken. Likaså när våra barn var små, men har aldrig åkt över bron.

Så häftigt att få gå in i en så stor scrappaffär. Får nog besöka den:) Tårtan är ju så vacker, hatten likaså. Studentkortet är jätteläckert. Tack för de fina bilderna du visar.

Getabocken är ju för söt, vet inte heller om den är "vanlig"

Wienerbröden ser goa ut, de gör mycket gott fikabröd i Danmark. Jag ska nog oxå börja leta efter hjärtestenar, de ser så vackra ut:)

Jag tror nog du får öppna en liten affär hemma och börja sälja dina fina alster du gör:)
Imorgon har vi begravning för farfar, känns tungt. Och på Fredag ska Kim operera sin handled.

Ha det nu så jättegott:)
Kramizar
marie.haven@hotmail.com

Camilla sa...

Vilken häftig bild på bron! Tack för studentkorten, de kommer väl till pass!

Anonym sa...

Grattis Eva! Så roligt med en resa för att fira bröllopsdagen! Många kramar Sandra

Eva sa...

En tripp till Danmark är ju sällan eller aldrig fel, har man dessutom turen att hamna i en stor scrapbutik på vägen dit, så blir ju inte resan sämre.
Förstår att du samlade på dig inspiration hos PEMA, blir spännande att följa vad du ska testa.
Ha det gott
hälsar Eva

SusanLotus sa...

Härligt att få besöka PEMA. Brukar beställa grejer därifrån.
Och vad fin du är! Kul att se Dig på kort! Du klär i favoritfärgen :)
Ha det gott!