Sidor

torsdag 9 juni 2011

ÅSKA och skyfall !!!!!!!!!

Idag kom REGNET och..........ÅSKAN hit. Jädrans vad det pangade på. Jag tror att det hörs mer när det åskar på landet. AJAX la sig under bordet när det dånade som värst. Jordfelsbrytaren slog ut, så nära var det. Jag är ändå tacksam att detta kom mitt på dagen . Det är lite läskigt på natten .

Ibland kan jag få ett ryck och dra igång något bara hej och hå. Så var det igår kväll. Det berodde på att jag var sugen på något sött och så satte jag igång att baka kakor. Snubblade över ett recept på nätet och där var dom som jag suktade efter......

WHOOPIESAR

Här ser du det färdiga resultatet.


Jag gräddade kakorna och la sedan ihop dem med en smarrig chokladsmet mellan. De blev inte lika fina som på bilden på receptsidan och lite för stora kanske. Men jätte-jättegoda.
Klicka på bilden ovan så hittar du receptet, om du blir sugen.


Idag är det tjejernas tur !!! Här kommer ett studentkort till en tjej. Jag har ett till men med tanke på att det ännu inte nått studentskan så får ni se det senare. Men jag kan berätta , för att ni ska bli lite nyfikna, att det var en mycket speciell beställning. Trodde inte jag skulle klara det, men det gick. Ni får se !!!


Ett annat tjejkort , men oj vad turkost !!! Jag gillar ju den färgen.


Tjejer......ja,  ikväll får jag besök .......mycket trevligt sådant........hmmm . Gissa på !!!

16 kommentarer:

Eva sa...

Åhh kakorna såg ju så himla smarriga ut så de måste jag ju bara testa....bara man blir ledig snart så tiden räcker(och orken).
Ha det gott hälsar Eva

Skaparglädje sa...

Hos mig åskade det i natt, jag tycker det är bättre det åskar på dagarna. Min man jobbar alltid natt, 5 nätter i veckan, så jag är alltid ensam med barnen på nätterna. Därför skulle jag uppskatta om det åskade på dagtid. (men man får väl inte önska)
Önskar dig en trevlig Pingsthelg!

Birgitta sa...

Här har också pangat rejält och regnat massor ikväll. Drog ur all telefoni och dator och internet som tur var. Annars har dagen var trevlig. Får se om jag sätter mej i bilen i morron och kör 31 mil till en student. Har inte bestämt mej än. Velar hit och dit.
Ser att du tagit ett rejält dopp. Ser kallt ut.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Lena sa...

åhh vilka smarriga kakor!! De får vi nog flytta över på en annan blogg också!! =)

Ikväll har jag provat sjalen och det behövs nog några rundor garn till..annars var den superfin!!

Kram i regnrusket!!

Dotera

Bettan sa...

Jag trodde först att du hittat murklor...det såg ut så innan jag läste texten. Men det ser gott ut. Här har det bara mullrat förbi lite mitt på dagen, en lite störtskur kom det oxå...men sen har det varit bra väder om än lite kvavt. Imorgon hoppas vi på SOL, då slutar barnen i skilan. Philip slutar 9:an och Jonas slutar 1:an. Albin slutade 1:an idag
(gymnasiet)
Kram sytanten

onkis sa...

Kakorna ser jätte goda ut,och korten så fina.
Ha en trevlig kväll.

Mimmi Hek sa...

Vi var inte hemma när det åskade här. Då var vi på väg hem från Paris men i söndags åskade det rejält och regnet öste verkligen ner där.
Kakorna såg himla smarriga ut. Att dom är stora är väl bara bra eller inte?
Kram

snojbi sa...

Åhhh kakorna ser ju alldeles för goda ut.
Dom skulle nog ta slut på engång här hos oss.
Fina kort

Pyssel och Kort sa...

Så fina kort
och kakorna ser jätte goda
Kram Elin

Carina sa...

Mums!!!
Här har det varit så VARMT idag, för varmt.
Fina kort, Kramar

farmor ankus sa...

Vilka goda kakor, ja det kan man bli tossig när sötbegäretsätter igång, men hmmm vad det är gott medlite sött då och då.
Vilka söta kort.
Önskar dig en trevlig Pingst Helg
kram

Maria sa...

Mums, vad kakorna ser läckra ut! Tack för recepttipset. Här hörde vi åskan igår, men det kom inte en enda droppe. Dock regnar det till och från idag. Inte så kul för studenterna, kanske.... Läckra student-och tjejkort! Ha en fin pingsthelg. Kram!

Gunilla sa...

Konstig vi har inte fått något regn att tala om och ingen åska. Men i går skulle jag ta en fika på Krusenstjärnska med en kompis och då åska det och regnet bara öste ner ,jag blev lite orolig för min tvätt som jag hade hängt ut att den skulle va dyngsur men här var det lika torrt som vanligt och solen sken , tänk va det kan va olika ,bara en mil som skiljer Ha en bra helg /Kram

Marie Havén sa...

Hej Eva!
Äntligen har vi fått tillbaka strömmen, och nu regnar det inte och åskar. Vi blev även av med telefonen, en bärbar gick sönder.

Så goa dina kakor ser ut, ska skriva ner receptet:)

Studentkortet blev jättefint, och det turkosa oxå. Nu har jag fått "dille" på att gjuta. Fick igår tag på gammla kopparformar, mindre modell, som jag kan lägga i krukor att dekorera med. Så idag blir det nog att gjuta lite:))

Hoppas ni får en trevlig pingsthelg. Gubben har jouren, så här blir det lugnt:)

Kramizar
marie.haven@hotmail.com

Anki sa...

Önskar lite av den varan här också. 29 grader och torrt torrt ... Kakorna ser utsökta ut!

Sussie sa...

Jättesöta kort som vanligt! :)
Whoopiesarna ser lockande ut. Kanske ngt till midsommar...? Ska kolla in receptet. Ha det bra! Kram