Sidor

torsdag 20 januari 2011

Kort till killar......inte lätt !

Morgonpromenaden i strålande solsken och ett par minusgrader !!! Nu kan man gå på en sträng mitt på vägen. Lite längre upp i backen där skogen tar vid är hela vägen isig och............


.....................då får man vända och gå nerför backen igen. Vad jag längtar efter våra långa sköna morgonpromenader !!! Och det gör nog Ajax med . Men än får vi vänta på dem. Nu gläds man i alla fall åt ljuset, solen och den blå himlen.


Ljuset ja !!!! Det gläds man INTE åt mitt i natten. I natt var det precis hopplöst att sova . Trots ganska mörka gardiner var rummet ljust som på dagen av den förba......de fullmånen. Gick upp och tog ett glas mikrad mjölk med honung i. Det var så magiskt vackert ute !!!!


Framöver behöver jag en hel del kill-kort , så fram med de få stämplarna jag har som passar. Skulle vilja få tag på fler stämplar med lite vuxna killar på .Vet ni var det finns ???
Här får ni se tre exempel i alla fall !!!


Verktygen är egentligen suddgummin. ALLT går att använda !!!





Nu ska jag ta mig till köket och skala potatis.......MÅNGA potatisar. Ikväll kommer två goá kompisar och vi ska faktiskt koka......................???  Ja vad gissar ni ? Svaret kommer imorgon.

Men vi måste också ta en paus vid teven och kolla ANTIKRUNDAN . Kanske kan vi få en glimt av kära maken och hans leksaker !!!

                                                   

20 kommentarer:

Frogprincess sa...

Jättefina kort.
Nej, jag vet faktiskt inte så många ställen att köpa stämplar på överhuvudtaget. handlar mest från panduro, men det är ju aningen begränsat.
Ha en fin dag!

Hedvig sa...

Så fina kort i vanlig ordning! Smart med sudden, det skulle jag aldrig ha tänkt på... :)

Ska sitta bänkad framför antikrundan ikväll.

Ha en riktigt bra dag!
Kram

Myricas Farmor sa...

Korten var jätte fina, njj vet inte om stämplar mer för killar.
Ja det ska jag inte missa antikrundan.
HA det gott isolen
kram

Carina sa...

Härliga "vår"bilder, här har vi också sol, men det är -19 grader.Härliga killkort, just killkort kan vara svårt..Kram Carina

Lena LH sa...

Härliga kort;)
Ska sitta bänkad framför tv´n i kväll;))))))))))))
Kram LenaLH

Hobbykällaren sa...

Visst är det nog så att det är lite mindre sortiment för "killpyssel", alltid lättare att hitta till tjejer, fast det börjar väl bli bättre, förhoppningsvis. Och dina kort är ju jättefina. Lät spännande med Antikrundan, ska försöka titta. Ha en bra dag. Kramar från oss.

Maria sa...

Jättefina kort! Jag håller med dig om att det är svårt att hitta "manliga" stämplar. Har surfat runt lite och hittade några tips: Hos www.syzzla.se finns det verktygsstämplar. Hos www.pysseltagen.se kan du kolla in "Art impression", "Crafters companion", "Wild rose studio" och "Clear stamps". Hos www.pema.cc kan du titta på "Imaginisce". Kanske du hittar något du gillar?
Det ska bli jättespännande att kolla in Antikrundan ikväll! Kram!

Vera sa...

Hmm... kan det vara kroppisar som ska kokas?! ;)
Jag har några stämplar i "man-format", vill du att jag stämplar upp några och skickar eller är du ute efter att köpa egna? Mina har jag köpt på vildastamps, dom farbröderna är riktigt roliga :) Även Panduro har haft ett gäng män som skruvar i bil, lagar mat, sköter barn osv... typiskt manliga saker *S*

Ha det gott!

KRAM

Skaparglädje sa...

Underbart med solen och skönt när snön, isen smälter på vägen. Min hund är så ledsen att ingen motionerar henne, jag har varit sjuk så länge nu.
Korten är som vanligt lika fina.
Dottern och jag ska se på Antikrundan i kväll.
Kram Anne-Lie

Bettan sa...

Kan det vara kroppkakor som ska lagas...? Med smält flott och lingonsylt!! Fina kort du har gjort. Och antikrundan ska vi spela in, vi vill kolla på gordon Ramsey först!!
Kram sytanten

Fröken Tindra sa...

Usch, för så´n halka!
Killkort är inte helt lätt men du har ju gjort jättefina. Kul!
Kram!

Mimmi Hek sa...

Jag tror ni ska göra kroppkakor. Som vanligt fina kort. Här har solen också visat sig men jag har tyvärr arbetat så jag får vänta med att njuta av den.

Lena B E sa...

Jättefina kort!! :)
Att använda ett sudd skulle jag aldrig tänkt på, tack för tipset. :)
Håller med killstämplar är jättesvåra att hitta.
Jag gissar att ni ska koka soppa på en spik. hihi ;)
Ha så kul med vännerna!
Kramar från Lena

Birgitta sa...

Nu har jag sett dej och din man på teve. Inte så dålig värdering.
Alltid lika roligt att titta på Antikrundan.
Ha det så kul.
Kram Birgitta

Marie Havén sa...

Hej Eva!
Igår gick jag en vända med mina 2 hundar på vägen, de var helt överlyckliga,det är väldigt längesedan nu. Det är ju så förb......at halt. Idag snöade det,det var så mungiporna åkte ner:(.
Håller med dej,mycket svårt att göra kill kort. Jag gillade din stämpel med skjortan. Vad är det för märke på den,skulle vara kul att få tag på den.
Jag har en fin stämpel från hÄnglar och stÄnglar,med en kille som håller en skylt.
Alla dina killkort är jättefina som vanligt:)
Jag har inte sett antikrundan ikväll,var på styrelsemöte på skytteklubben jag är med i.Glömde ju att spela in det:( Vad jag förstod så var du och gubben din med,Vad KUL:) Ska titta på reprisen,får inte missa detta.
Kan det vara kroppkakor?

Ha en fin kväll och en bra dag i morgon.
Kramizar
marie.haven@hotmail.com

SusanLotus sa...

Jag tycker också att det är svårt att göra kort med killar/män på så några tips kan du inet få av mig. Men det ser du allvarligt talat inte ut att behöva heller. Korten du gjort är jättefina!
Fullmånenätter är jag också vaken. Och du skulle sett månens aura nu ikväll. den var som en regnbåge! Så vackert. Hört att det betyder att det ska bli kallt. Vet inte om det stämmer dock.
Ha en trevlig och pysslig kväll!
Kram Sussie

Fijaffa sa...

Kroppkakor!? Mycket potatis + koka + Småland = Kroppkakor, ätminstone i min värld ;-)

Britt-Inger sa...

Hade en trevlig kväll framför TV igår....Gubben trodde jag hade blivit tokig, när jag började skrika..."där är Eva".. ;);) Vilka fina gamla leksaker gubben hade och det blev några kronor. Kul!
Jag tänkte på en sak ang. killstämplar, vi kan ju byta lite stämplade stämplar....Jag har lite olika stämplar, manliga. Dom kanske inte är något i din stil men dom kanske kommer till användning någongång. Är det något som skulle tänkas kunna vara, så kan du mail mig om du vill (adressen finns på min blogg).
Vi kanske ska start en "Byta stämplade stämplar" kedja, för det är så dyrt att köpa nya hela tiden.
Ha nu en bra dag. Och förresten, snygga kort!!!!
Kramen, BI

Unknown sa...

Jätte snygga pojk kort dom har du fått till bra.
För det är verkligen inte lätt.
Kramar Elin

Ellis sa...

Jättefina kort du har gjort! =)
Kolla in denna sidan under människor: http://vildastamps.com/
eller denna: http://shop.textalk.se/se/artgrp.php?id=16419&grp=506915
Kram Elenor