torsdag 10 mars 2016

Man kan väl ha monster . . . . . .

. . . . . . i riset. Eller är det kanske grodor ? Kvittar. De är ju så söta. 
Jag blir så glad när jag hittar sälg/vide och ännu gladare när trädet ligger nedkapat på marken och det är bara att klippa av. Sen är det ju bara att tillföra små färgklickar, som här.


De här "monsterna" har ni sett här hos mig för ca tre år sedan, ni som var här då. Jag blir faktiskt sugen på att göra fler för det var himla kul. 
Jag våttovade ull runt en vanlig spelkula , två lager färgad ull. När ullkulan torkat skar jag upp den för munnen , plockade ut spelkulan och nåltovade dit en tunga och ögon.


Man blir glad av dem, inte sant ???

Glad blir man också när man får en söt liten blomplantering. Det är en annorlunda Saint Paula , där blommorna har långa skaft. Har aldrig haft en sådan förut.


I veckan skickade jag ett födelsedagskort till ......


Ni ser ju själva vad hon är intresserad av. Hon har en fantastisk trädgård . Dessutom gör hon fantastiska kort .Kolla in hos henne vet´ja.


Och vi scrappar och scrappar några personer titt som tätt. Och det är så himla roligt. 

Nu är det ju dags att samla på sig några vårkort. Födelsedagarna duggar tätt hos oss den här tiden 

Vad sägs om ett cykelkort ?!


Sen får jag ju inte glömma att fylla på jullådan också. 
Det har man igen när november är här. Än så länge tar det inte emot. 


Här får ni också en liten sneakpeak av något än så länge hemligt. 
Kan ni gissa ??


Ack ja, vad vädret är ostadigt. Igår var det en underbar vårdag, men såklart lite kalla vindar. Idag är det grått och disigt igen. 

Men vad sjutton gör det. Jag ser fram emot en toppentrevlig fredag. 
Har laddat en liten väska och fyllt på min plånbok och sen . . .  . . . .

Nu blir ni väl nyfikna va ?!!!!

10 kommentarer:

Lene sa...

Åhh det är så fint alltihopa.
Och dina kort... I love them!!
Ha en fin dag

Kramar
Lene

myrica sa...

Så söta dom är dessa monster, dom gör sig utmärkt i riset.
Så söt blomma, annars brukar jag inte vara så förtjust i dom, men denna var så söt.
Fina kort.
Ha en fin dag

Huset bakom lindarna sa...

Det är alltid så kul att titta in här, du fyller din blogg med roligt och fint pyssel. Dessutom påminner du mej om att det kan vara dags att plocka in lite påskris. Visst kan man ha monster i riset, söta dessutom!
Kram/Finas mammis

SusanLotus sa...

Jag gissar att det är ett gratulationskort till din dotters födelsedag, som väl var snart...?

Härligt kort du gjort till din trädgårdsintresserade vän. Skulle jag ha ett så mönstrat papper skulle jag inte komma på ngt snyggt att göra av det, men du lyckades verkligen med hela temat genom roliga detaljer.

Ska du ut och scrapshoppa eller till London kanske igen?

Hursomhelst så ha en kul helg!
Sussie

Skaparglädje sa...

Du pysslar, pyntar och fyndar. Alltid lika flitig. Visst blir man nyfiken på vad du ska hitta på under fredagen. Först tänkte jag det var dags att resa till London igen på Scrapmässa och hälsa på sonen. Men då är du väl borta ett par dagar minst.
Vad du än gör så hoppas jag du har trevligt.
Kram!

PetterCarins lilla pysselvrå. sa...

Vilket fint kort till trädgårdsvännen, verkligen passande! Och "monstren" i riset är färgglada och passande, du är så duktig! Få se var jag stoppat undan mitt rispynt, har städat i lådor och ändrat , nu kanske man inte hittar....

Kan inte gissa vad du ska göra med en liten väska och pengar , kanske till London eller något annat skoj? I vilket fall, ha det så trevligt!

Kram, Carin

Snäckskalsdalen. sa...

Å, så söta dom var grodmonstren, man blev liksom glad av dom! Och sälg är så fint, kissarna är så mjuka och goa! Jag har inte pyntat till det ännu, men kanske i veckan, något lite grönt är kul att få in!
Du gör så fina kort!
Agnetakram

Anonym sa...

Jag gillar ju det som går utanför ramarna och vissa traditioner. Man måste faktiskt inte ha fjädrar i riset. Det här var roligare och mer uppseendeväckande. Ris med fjädrar noterar man knappt för det är bara så vanligt. Så det här var kul.
När jag var barn hade vi små olikfärgade plastägg i riset. Det tyckte jag var jättefint faktiskt och det är något som jag kommer ihåg.
Du kanske kan tova äggliknande saker.

Attis sa...

Man blir alltid glad när man har besökt din blogg.
Kram Atti.

Ulla sa...

Så söta monster och grodor du har i riset har du själv tovat dem. Jättefina kort i härliga färger och små detaljer som piffar upp kortet. Det blir säkert till London som du packat din väska och fyllt på i plånboken. Mina pelargonier har jag stående inomhus så de blir riktigt stora och fina brukar vara så sen annars så i år tänkte jag vara lite tidigare.
Kram Ulla