lördag 31 maj 2014

Tvivitt , tvivitt .. . . kan vi flytta in nu ?

Jovisst,  kan ni det !!! 

Det är ju så mysigt att ha deras kvitter så nära. Ifjol följde vi deras hushållssysslor, d.v.s. fixa mat att mata ungarna med, hålla rent på toaletten i holken . . . .  . . Så jag blev glad när jag hörde tvivittet i år också från flugsnapparparet.

VÄLKOMNA !!!


Jag stod inne och skulle snabbt ta ett foto, så det blev som det blev. 


Dagarna rullar på i väldig fart. Morsdagsliljekonvaljerna har vissnat och det här kuvertkortet var det någon på marknaden idag som gillade . Och visst är det vackert. Jag köpte det i KIAS BUTIK.

Det är Inkidos, lily of the valley. Kantstansen med fjärilar är från en Tonicspunch, metallfjäril från en blomsteraffär och metallhörn från PYhobby .Texten "Grattis det är din dag idag" kommer från ROX stamps.


Utmaning :

Fjärilar finns det gott om på nästa kort också.Papperet är köpt på mässan i London  Bilden är en tryckt Liliofthevalley och bakom den en fjärilsdie från Tonics .

 Texten "Önskar dig en dag full med solsken och skratt" är jättefin. 
Bandet har också fjärilar . 

Blommor och fjärilar njuter vi av vissa dagar och andra dagar regnar det som bara den. Men regnet behövs och ger oss också vackra blommor i naturen. Jag räknade till 8 olika i den här sommarbuketten.
 Ljuvlig inte sant ?!


Mina akvilejor är magiska. En del riktigt svarta . Den växer i kanten på vår grusgång och jag är så tacksam att de trivs där. Glöm inte kommentera om du vill vara med i min lilla utlottning. Klicka på bilden uppe till höger i så fall. 

Jag pustar ut efter en lyckad dag på marknad och mannen står vid grillen. 
En lördagskväll så som kanske hos er också .

15 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Jag har missat så mycket men nu är jag i kapp och fågelbilden var ju hr fin som helst. Dom är så söta pippifåglarna.
Och jag har glömt säga att gulsipporna kom, dom blommade inte, men bladen var stora och fina. Och den vita violen var fantastisk, den står rakt nedanför verandaräcket så jag har stått där och bara tittat på den ibland! Tack igen!
Agneta kram

onkis sa...

Visst är det mysigt när fåglarna bygger bo och får ungar, fast sädesärlan har byggt bo och fått ungar i min mans traktor, så den kan han inte använda på ett tag :)
Vilka fina alster du har gjort, fjärilskortet är ju jättefint.
Kram!!

Birgitta sa...

Roligt att titta in hos dej och se vad som händer på din sida av landet. Redan badat bra gjort.
Jag är inte ute på datorn så ofta nu, utan använder min surfplatta och då kan jag inte läsa din blogg pga din bakgrund. Texten bara försvinner och det går inte att utskilja något.
Men jag ser att du har det bra och att du har sommar nu.
Kramar Birgitta

Huset bakom lindarna sa...

Vi har våra kråkungar i det ihåliga päronträdet som väsnas när de är hungriga. Vi går här med spänd förväntan och hoppas att få se när de lämnar boet.
Fotot på din pippi blev ju helt underbart! Jag har aldrig lyckats ta ett vettigt kort på en fågel, antingen suddig bild eller för långt håll.
Underbar färg på din akleja!
Kram/Finas mammis

Unknown sa...

Oj vilka fantastiska blommor på de sista bilderna. Jag trodde först det var vissna blommor i vasen, men det var det ju inte. Så vackra.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Lotta sa...

Hoppas du fick en lyckad försäljning igår på marknaden. Var otroligt mycket folk tyckte vi.
Jag blev otroligt nöjd med mina kort jag köpte av dig :-)

Ha de gott i solen vännen, kram fr Lotta

Annie sa...

Beautiful photographs and a wonderful card. Love the layout and design. Thank you so much for joining in with us at Craft Room Challenge
Hugs Annie x

Hantverkarboden Käsityöläispuoti sa...

Oooo vilken sommarbukett du har här.
Fåglarna ja, de ger ju liv i hela naturen med sitt kvittrande. Vi har flera holkar men alla gillas inte så trots gratis hyra så blir en och annan lediga.

Black Iris sa...

Visst är det häftigt med de nästan svarta blommorna.. Det finns så många olika sorter nu..
Fåglar överlåter jag till gubben att fotografera för jag har inget tålamod..

Kram Maidi

myrica sa...

Ja det är så himla fint i naturen och i trädgårdarna nu, man bara njuter.
Jag tycker mycket om att plocka vilda blommor och ha inne, så fin.
Så fina kort du har med i olika tävlingar du måste ju bara vinna.
HA en bra dag
kram

Zoechaos sa...

Your page is a feast for the eyes. Your card for us at Craft-Room Challenge is delightful thank you for making it and sharing it with us.

I also love your green project, Lily of the Valley one of my very favourite flowers you have created the real sense of them here. XOXO Zoe

Hedvig sa...

Alltså dina aklejor!!!!! Jag dör! Jag "samlar" på svarta blommor och älskar dessutom aklejor. Kan inte jag få lite frön sen?

Snälla, snälla!

Kram

KiAs Butik sa...

OJ! Så vackert det blev med kuvertkortet. SNYGGT!
KRAM

Maud Freij sa...

Åh så mycket härligt och fint det finns i din blogg:)

Amber Milone sa...

Beautiful coloring on both cards! I love all the bright colors and the punched butterflies. Thanks for joining us at the Craft Room!