Sidor

fredag 8 februari 2013

Många hjärtan......

......................det känns så mysigt. Häromdagen sydde jag en hjärtkudde på Kupan. När man tittar runt i syrummet där , får man fantisera vad man kan göra av det som finns. En innerkudde + ett rött tyg + en liten bit paljetttyg + svarta sidenband blev en mysig kudde till soffan.
 
 
Värmekuddar till trötta-onda kroppsdelar har jag sytt många. Denna blev pimpad lite extra. Det är nog många som gärna lägger en sådan på en stel nacke eller frusna händer i dessa dagar.
 
 
När man ändå är på Kupan måste man ju titta runt ..... se om det är något man måste köpa med sig. Hjärtan.........jag gillar hjärtan att fästa blicken på lite varstans i mitt hem. Inte bara till Alla hjärtans dag förstås.
 
 
Hade turen att hitta detta vackra keramikhjärtat också . Det kommer från Gabrielverken i Timmernabben. Inte så långt härifrån.
 
 
Som om alla dessa hjärtan inte var nog, så har jag även virkat bokmärkeshjärtan. Och det har jag gjort förut. Om du tittar bland vinsterna i min utlottning så har du chansen att vinna ett sådant på söndag.
 
 
 
Nu till något helt annat. PetterCarin har ju berättat på sin blogg om hur hon använder servettmotiv till sina kort. Nu har jag också provat. Det gick riktigt bra. Tänk vad många nya motiv man får tillgång till med denna teknik.
 
 
 
Ibland sitter jag och snurrar runt på bloggar och ni vet väl hur det är , man klickar hit och dit och vet till slut inte var man egentligen är. DÅ kan man dyka ner på helt tokiga, galna tips, som detta........
 
ETT RIVJÄRN som ÖRHÄNGESHÅLLARE !!!
 
Visst är det smart. Nu fick ju inte alla mina örhängen plats där, för jag har många, men ett urval.
 
 
 
Fredagskvällen är här. Ute är luften alldeles vit och det är uppenbart att vi får en ny omgång snö på marken. Snöslungan får inte vila riktigt ännu.
 
Jag måste i helgen grunna lite på den där kluriga uppgiften jag fått till en ny award (kommer snart ). Måste dessutom ladda för lite handarbete till kvällens teve.
 
Och ni som ännu inte kommenterat under mitt inlägg med utlottningen....
 
NU ÄR DET SNART SISTA "MINUTEN" 
 
Klicka uppe till höger så kommer du till rätt plats.
 
 

16 kommentarer:

Sirpa sa...

Hej Eva! Så många fina hjärtan! Värmekudde skulle jag behöva göra också. Vilken idé för örhängen:)Önskar din en mysig fredag kväll!
Kram Sirpa

Iffa ...... sa...

God eftermiddag =)
Oj, vilket "hjärtligt" inlägg idag = supermysigt =)
Jag fastnade ju direkt för din söta vetekudde! Här har vi flera stycken hemma men aldrig tänkt på att man kan göra dom själv. Både jag och dottern är frysiga av oss + att hon har reumatism så vetekuddar är A och O i detta hem. Blir jättenyfiken och undrar då vad man stoppar i dom och om det är något speciellt tyg man skall använda när man gör dom (eftersom man stoppar dom i micron)...vetekudde.....stoppar man vete i eller ris (nu låter jag kanske väldigt 0-ställd kanske,fniss)

Vad himla smart grej du ramla över med rivjärnet, helt perfekt till alla örhängen som ligger här och var!!!
Kram Iffa

PetterCarins lilla pysselvrå. sa...

Så härligt det var att titta på din blogg, man blir så uppiggad! Kortet blev så fint, tror jag har liknade sevetter hemma, ett riktigt grattismotiv blev det med det du gjort.
Hjärtekudden blev piffig och fina fynd, ibland saknar jag Kupan i Mölndal fast vi hade inte så mycket syverksamhet.
Rivjärn kan användas till mycket, såg någonstans att att man kunde ha det till ljuslykta utomhus....
Idag har det inte blivit många knop här hemma, söker efter en Lars Broddesson och var han kom från, inte lätt när det är i slutet av 1600-talet....
ha en fin helg,Kram
Carin

Skaparglädje sa...

Det var ett hjärtligt inlägg det här.
Du får köpa ett rivjärn till som du kan hänga dina örhängen på.
Att använda servetter som dekoration var snyggt?
Kram!

myrica sa...

Så många fina hjärtan, jag köpte ett stort rött hjärta att ha på bordet, en fin dekoration tycker jag.
Och dina riviga örhängen var en kul grej.
Hoppas du får en trevlig helg
kram

Lotta W sa...

Hjärtliga goa glada Eva- vad många hjärtan du har!! Fina fynd du gjorde på Kupan minsann. Och fina grejer du gjorde till deras försäljning.

Ha en skön men vintrig helg, kram Lotta

Ulla sa...

Det var många hjärtan i olika storlekar så trevligt inlägg nu i dessa. jättefint kort man kan hitta på mycket bara man kan komma på ideérna
Kram Ulla

onkis sa...

Härligt med så många fina hjärtan.
Smart förvaring till örhängena.
Här i familjen är det jag som är rivjärnet säger min man ;)
Kram!

Tess Ekwall sa...

halloj eva. nu var det alldeles för länge sen jag kikade in hos dig. jisses va mycket fint du har skapat!!! gillar detta inlägget med alla hjärtan, så fina. Och idén för örhängena, så smart. kortet du gjort är såååå himlans fint, gillar det massor, fina färger och dekorationer. önskar dig en fin helg. kram, tess.

Anonym sa...

Snyggt värmekuddshjärta!!

Tänkte också sy några nya...har du risgryn eller vete i dina??

Häftigt rivjärn där...wow vilken smart idé.

Hoppas din helg blir fin vännen
Ann-Louisekram

Ingmarie sa...

De var ju en fiffig ide med ett rivjärn till örhänge, det blir att åka ut på loppis och leta rivjärn.
ja du har rätt , man är ut och snurrar runt bland bloggar och så hittar man nån fiffig blogg och sen hittar man inte dit igen ..och knappt hittar man hem ...
Ha det bäst ..

Pysseltokiga Marie sa...

Hej Eva!
Såååå många vackra hjärtsaker du gjort & köpt! me like:))

Ditt somriga kort gillade jag mycket:))Du är så duktig:))

Himla läckert med rivjärnet, riktigt häftigt:)) Det är ju det som är så kul och kika runt på olika bloggar och få tips:)

Vi har fått så mycket snö, och det fortsätter snöa. Det blir ju ljust i allafall!!!

Idag har vi årsmöte på vår skytteklubb:)

Ha nu en fin Söndag:)
Kramizar Marie

nattugglan sa...

hej svejs här går kl(01.05) ..gubben är ut i snösvängen så det är ingen som säger.. gå o lägg dej nu, men jag börjar faktiskt va trött nu..Jättefint keramikhjärta du hittat.Jag har oxå gjort kort med servetter..det är ganska så roligt..o fina blir de oxå..ditt va nu riktigt fint!!

skapa och inreda sa...

Så många fina hjärtan.
Vilken smart idé med rivjärnet, jag har ett gammalt som nu kommer väl till pass.
Kram Annika

Mona sa...

Hej Eva man blir alltid så glad när man tittar in till dig. Du har alltid tusen järn i elden och pysslar med så många saker. hjärtevetevärmaren gillade jag får nog skicka över den iden till min mor som brukar tillverka det mesta i tygväg. Jag gillade dina fina tovade grodor så gulliga de var i riset. Himla fräckt med rivjärnet till örhängen.
Ja här fortsätter det också att snöa tycker att nu börjar man bli lite trött på vintern.
Ha det så gott
Kram Mona

SusanLotus sa...

Jag gillar verkligen idén med rivjärnet och örhängena. :) Smart
och snyggt!

Kortet vackert och alltid coolt med hjärtan. <3

Kram!