Sidor

onsdag 21 mars 2012

Krukorna är stajlade !!!

Bort med granris och mossa i krukorna och i med underbara små penséer !! Nu är det så roligt att pynta med vårblommor på trappan. Ett litet betonghjärta hälsar också välkommen.


Tänk vad vädret kan skifta...från snöstorm i förrgår till rena sommardagen igår. Kolla vad vår termometer visade !!! Och då sitter den mot norrsidan. Hur skönt som helst.


Inte undra på att blommorna tog full fart och slog ut sina färgglada kronblad. Och bina fick plötsligt arbetslust. Här ser ni vårlöken som kommit upp från ingenstans i min rabatt.


Och t.o.m. vitsipporna vid stenmuren är redo att slå ut. Imorgon kanske. Precis likadan bild kan du hitta från 31 mars 2011 . Så mycket tidigare är det i år.


Inomhus har jag plockat fram mina virkade björkhängen som förstås hänger i ett björkris.
Beskrivningen hittar du HÄR !


Fram med cykeln och ta en tur i det fina vädret !!! Ett aktuellt kort .


Minns ni den att jag berättade om IKEAgarderoben ?! Nu är den på plats , alla skruvar och lister sitter på RÄTT ställe. Efter en hel del huvudbry . Ny garderob innebär ju lite sortering och rensning av det som fanns i den gamla. Jag måste visa vad jag hittade längst ner i en låda som inte varit uppackad på läääänngge. EN VIRKAD GULDKOFTA !!!! Jag kan inte ens minnas när jag använde den.  Nu ligger den i alla fall i en back i den nya garderoben så får vi se...............................


Hur går det med påskprojektet undrar ni kanske ?? Jo....klart .Det blev sååååååååååå himla maffigt !! En liten detalj saknas så ni får vänta ett par dagar till innan jag visar det.

Igår kväll efter våffelfest med tjejkompisarna stod vi länge och tittade på den vackra stjärnhimlen och de två speciella planeterna som följs åt. Idag hoppas jag få titta på en härlig sol igen !!!

11 kommentarer:

4U2 sa...

Undrar vad mycket jag kommer att hitta när jag skall städa rejält i mina garderober ;)

SusanLotus sa...

Ja tänk här var det 15 plus i skuggan och 21 på solsidan. Otroligt vad det skiftar snabbt som du skrev.
Härligt med alla blommor som kommer nu. Inte sett några än men cykeln ska fram nu i veckan igen så då ska jag ut och leta blommor.
Härligt kort du gjort igen. Passar bra nu.
Ha det gott! Kram

Anneli Mellstrand sa...

Åhhh ......vad glad man blir när man tittar in till dig, alla blommor ,temperaturen,björkriset och så kortet i härliga färger......

Nu vill jag se dig i guld koftan nästa gång...........

Kram på dig

//anneli

Skaparglädje sa...

Så fin din vårkruka är. Visst är det roligt att få plantera lite nytt .
Idag är jag ledig från dagisjobbet och ska försöka göra lite i trädgården.
Önskar dig en ny härlig dag i solen.
Kram!

Carina sa...

Blir sugen på att plantera lite vårblommor, när jag ser din fina kruka. Kram

Maria sa...

Js, visst är det härligt med våren! Önskar att jag kunde vara ute lite mer, men det får bli till helgen. Ska sätta Dahliaknölarna i krukor och så lite frön. Blir inspirerad av dina penseer i den härligt stylade krukan! Kram!

Ingmarie sa...

men ojsan då ..... Tussilago är dom komna , jag har inte sett i vår dikeskant , nu måste jag ut och leta . Titta på min blogg och se vad min stad har ...
Åh... man blir så glad över allt vårligt man hittar !
Pyssla vidare och njut av allt vi går till mötes..
Ha det bäst

Nettan sa...

Vilken värme! Här har vi inte riktigt så varmt ännu, men det är på gång. Tror jag ska plantera mig en kruka penséer i helgen jag också =)

Mys och hemtrevnad sa...

visst är det underbart med penseer i krukorna nu...ååå här har inte jag sett tillstymelse till vitsippor ännu...längtar...kramis semlan

Galenskap och lite allvar sa...

Hej svejs!
Ja, det är så underbart med värme. Hör precis nu på radion att det blir en strålande dag i dag oxå....underbart!! Det blir att njuta ute, får valla ut de små liven till sandlådan och plocka fram allt vad sandlådebehör heter.
Har du sett de vita sipporna oxå. I helgen tänkte jag ge mig ut på en blomrunda i omgivningarna och spana lite. Idag känner jag mig jättebra, bara lite förkyld...men det får man väl leva med.

Hoppas att du får en kanonbra fredag vännen!
Kramelikram Veronica

Myricas Farmor sa...

Snacka om Vädrets makter, men det är ju trevligare med sol än snö nu.......
Så långt dina blommor kommit, mina har bara snödroppar och julrosen som blommar, jag väntar på alla lökväxter det är ju så fint.
Hoppas nu att din helg blir trevlig.
kram